Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Változás-mediátorként és...

Változás-mediátorként és három lábon állás coach-ként mennyi fizetésre számíthatok?

Figyelt kérdés
Ezek a szakmák érdekelnek leginkább és szeretnék bennük elmerülni és tökéletesre fejleszteni bennük magamat. Biztos karriert szeretnék eme szakmákban megalapozni, hogy ezzel megteremtsem egzisztenciális és anyagi biztonságomat. Ezek amúgy jó szakmák szerintetek?

2020. jan. 6. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
ha van fideszes családtagod, akkor jó lesz.
2020. jan. 7. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
legyél inkább "mi már a saját lábunkon állunk" coach
2020. jan. 7. 02:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora cink négy lábon állni, kutyám?
2020. jan. 7. 03:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Változás-mediátor xDDDDDDD
2020. jan. 7. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ELSŐ kérdésem lenne ha alkalmaználak hogy mennyit fogok keresni a "Változással" amit mediálsz és a 3lábon állással amit coacholsz... Mivel saját magadnak sem tudsz válaszolni ezért szerintem alkalmatlan vagy a feladatra... Kár belemerülj...
2020. jan. 7. 11:17
 6/12 A kérdező kommentje:

A 'három lábon állás" nálam igazából annyit jelent, hogy a mai világban érdemes több lábon állni ahhoz, hogy boldogulni tudjunk én minimum hármat szoktam javasolni, innen jött a név. Ebben nyújt főleg útmutatást ez a couching tréning amit nyújtok, bár én a "coach" kifejezést nem annyira szeretem használni, inkább a konzulens szót preferálom.

A sikeres élethez ma már szükség van ilyen trénerekre, akik segítenek kiigazodni a mai bonyolult szövevényes világban.

2020. jan. 8. 19:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Bár kevesen hiszik, de a változás mediálás ma már egy igen komoly és felelősségteljes szakma. Rengeteg ismeretet igényel, valamint szükséges a száraz matek mellett az ember spirituális érzékeit is latba vetnie ahhoz, hogy átfogó szakvéleményt tudjon mondani a várható változásokról. Egy csomó területen el kell mélyülnie ahhoz, hogy maximálisan képben legyen a világ dolgait illetően.

A videóban látható tanult kollégám is remek szakember és figyelemreméltó meglátásai vannak: https://www.youtube.com/watch?v=QbsnqnMMrHM

2020. jan. 8. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki való coach-nak? Akinek van 20 év tapasztalata valamiben és elért eredményeket. Az n+1. világtalan coach-nak nincs értelme.
2020. jan. 8. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Te szimplán csak egy sarlatán vagy. :DD
2020. jan. 8. 21:45
 10/12 anonim válasza:
100%

A változás- mediátor érdekes szakma még nem hallottam.

Jómagam is szeretnék olyan színtű Coach vállalkozást kiépíteni, amivel meg fenn tudom tartani magam anyagilag.

Jelenleg kevés Coach van aki csak Coachként fenn tudja tartani magát.

Én szurkolok neked :)

2020. jan. 9. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!