Változás-mediátorként és három lábon állás coach-ként mennyi fizetésre számíthatok?
A 'három lábon állás" nálam igazából annyit jelent, hogy a mai világban érdemes több lábon állni ahhoz, hogy boldogulni tudjunk én minimum hármat szoktam javasolni, innen jött a név. Ebben nyújt főleg útmutatást ez a couching tréning amit nyújtok, bár én a "coach" kifejezést nem annyira szeretem használni, inkább a konzulens szót preferálom.
A sikeres élethez ma már szükség van ilyen trénerekre, akik segítenek kiigazodni a mai bonyolult szövevényes világban.
Bár kevesen hiszik, de a változás mediálás ma már egy igen komoly és felelősségteljes szakma. Rengeteg ismeretet igényel, valamint szükséges a száraz matek mellett az ember spirituális érzékeit is latba vetnie ahhoz, hogy átfogó szakvéleményt tudjon mondani a várható változásokról. Egy csomó területen el kell mélyülnie ahhoz, hogy maximálisan képben legyen a világ dolgait illetően.
A videóban látható tanult kollégám is remek szakember és figyelemreméltó meglátásai vannak: https://www.youtube.com/watch?v=QbsnqnMMrHM
A változás- mediátor érdekes szakma még nem hallottam.
Jómagam is szeretnék olyan színtű Coach vállalkozást kiépíteni, amivel meg fenn tudom tartani magam anyagilag.
Jelenleg kevés Coach van aki csak Coachként fenn tudja tartani magát.
Én szurkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!