Bocs a hülye kérdéscímért, tudom, hogy éhenhalni sem elég, mert én is ennyit keresek és Budapesten kell szobát bérelnem.
Váltani szeretnék. Magyar-angol szakos tanárként hol érdemes elhelyezkednem, ahol normális fizetést kapnék? Budapesti cégek neveit is küldhetitek üzenetben.
Szerintem ha nem vagy teljesen szerencsétlen keress bármilyen más munkát Budapesten rengeteg a lehetőség, és ott az a 135 ezer sokkal kevesebbet jelent mint erre vidéken
2020. jan. 14. 17:27
12/24 anonim válasza:
Angollal magántanárkodhatsz meg cégekhez tudsz menni órákat tartani, a nyelvtanárok ebből élnek, vállalkozók, de amikor szünetük van a cégeknek neked nincs rá fizetésed karácsony, nyári szabadságolások, hetek esnek ki, míg egy állami helyen a szünet időket is fizetik, szóval úgy kell kalkulálnod, hogy a 2, 3 hetes szünetes hónapokra legyen elég pénzed.
2020. jan. 14. 17:36
13/24 anonim válasza:
Próbálj meg valamelyik budapesti nemzetközi iskolában elhelyezkedni mint angol tanársegéd (aztán abból később lehet angol tanár is), van jópár: AISB, BISB, SEK, Britannica, GGIS, etc.
Vagy én amit még próbálnék a helyedben végignézném a nagyvállalatokat (Tesco, Bosch, Siemens, MOL, Richter, Ericcson, stb.) és megpróbálnék valamelyiknél elhelyezkedni ahol van munkáltatói angol nyelvű kompetencia fejlesztés a dolgozóknak.
2020. jan. 14. 17:42
14/24 anonim válasza:
Jelentkezz nyelviskolákba, óraadó tanárnak!
Akár még a normál állásod mellett is tudod csinálni.
Plusz: vállalhatsz magántanítványokat
Vagy otthagyod a tanári pályát, és elmész egy online call centerbe - szerintem ott tuti többet fizetnek.
2020. jan. 14. 17:44
15/24 anonim válasza:
Nyelvtanításból sem lesz sokkal több pénz. A megoldás minden nyelvszakosnak ugyanaz: shared service centre-ek, keress rá simán annyira professionön, hogy English Speaking, van meló szakmányban. A legegyszerűbb customer service-jellegű helyekre bejutni.
2020. jan. 14. 18:58
16/24 anonim válasza:
Esetleg végezz el estin egy tolmács- és szakfordító szakot, bár angol fordítóból van a legtöbb.
2020. jan. 14. 19:14
17/24 anonim válasza:
Magán nyelvtanárként simán el tudsz kérni egy diáktól óránként 4-5000 forintot Pesten ha elég jó vagy. Heti 1 órával és 5 diákkal számolva az plusz 100 ezer forint ami után jobb esetben nem is adózol, ha érted mire gondolok. Én nem adnám fel egyből ezt a pályát, elkezdeném hirdetni magam és meglátnám mi jön össze a magáórából.
2020. jan. 14. 20:06
18/24 anonim válasza:
gyártósor
2020. jan. 14. 23:50
19/24 anonim válasza:
# 18/
Volt pár hete egy hasonló kérdés, itt síránkozott az illető (hasonló pedagógus fizetés miatt), majd mikor jobbnál jobb javaslatok jöttek, akkor közölte, hogy neki kell a 45 nap szabadság, és ezt nem adja fel..
Pfffff!
Erre szokták mondani, hogy b.cni és szűznek maradni nem lehet... :-DDD
2020. jan. 15. 09:50
20/24 anonim válasza:
A minimálbér min. nettó 140 049Ft, ebből is látszik kamu a kérdés és életedben nem dolgoztál még Balázska, ha a bértrollkodást nem vesszük fegyelembe!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!