Mennyi pénzt visz haza havonta egy szállodai F&B (Food&Beverage) menedzser Magyarországon (Bp. )?
Külföldi turistaparadicsomban pincérkedtem gyakornokként,erasmus ösztöndíjjal és a szállodai F&B menedzser felfigyelt rám, beszélgettem vele sokat és mondta, hogy az F&B egy nekem való munkakör lenne.
Kedvet kaptam, már a célirányos képzés is tervbe van véve egyetem után. De mégis érdekel, hogy mennyit keresnek az ilyen emberek Magyarországon mondjuk Pesten? A fizetési honlapon nem találom.
Előre is köszi a válaszokat.
Nem eleget.
14 év után hagytam ott. Manager voltam. De a napi 12-16 órással tele lett. Hétvégén is hívogatnak.
Kint voltam 5 évet sajnos ott se jobb. Nagyobb pozició nagyobb sz*pás.
Amire ő gondolt az Food and Beverage vagyis nem menedzser hanem a Részlegen kéne melózod. Itthon túlélni, és lopni kell megtanulni. Kint csak melózni.
Ez nem jósda.
Azt senki nem fogja neked tudni megmondani hogy mondjuk egy sofitel vagy boscolo mennyit fizet.
Ez egy tipikusan nemzetközi láncoknál létező munkakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!