Mennyit keres egy teszt menedzser egy banknál?
Figyelt kérdés
2 év teszt automatizálási tapasztalattal, Budapesten.2019. dec. 20. 10:07
1/7 anonim válasza:
Pont annyit, amennyiben megállapodik a munkáltatójával.
2/7 anonim válasza:
Úgy, hogy nem tudja leírni a saját pozíciójának a nevét, úgy nem sokat, de szerintem bruttó 650-800 között tudnál kapni belsősként. Külsősként pedig 70-80 körüli nettó napidíjat simán kaphatnál.
4/7 A kérdező kommentje:
Bruttó 750-et kértem. Majd meglátjuk mennyi lesz.:)
2019. dec. 20. 19:07
5/7 anonim válasza:
Azt csont nélkül kapod, ha van tapasztalatod. Melyik bank?
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem alá lőttem a bérigényemmel, mert nagyobb felelősségi körű, mint vártam. Utólag azt gondolom, hogy 900 körül lenne reális. Azt, hogy melyik bank nem szeretném elmondani, de szerintem nem is lényeges (a nagyobbak közül való).
2019. dec. 21. 12:54
7/7 anonim válasza:
Egyébként lényeges, mert a gránit legendásan szarul fizet, OTP, KH elég jól, a Raffiba pedig el nem mennék dolgozni ki a halál faszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!