Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért keres egyik orvos...

Miért keres egyik orvos brutál sokat, a másik pedig minimálbér alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mitől függ hogy egy orvos mennyit keres? Van hogy azt mondják 200ezer körül, van hogy azt, h 2 milla körül. Tudom, ez függ a tapasztalattól, helytől és szaktól, de hol lehet azt a 2millia körüli összeget megkeresni magyarországon? Milyen szakkal? Hány év tapasztalattal?

2020. jan. 11. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
#10 nekem úgy tűnik mindneki magától értetődőnek gondolja az ügyeletet. 🤦🏻‍♀️ Sokaknak nem esik le, hogy az túlórát jelent, vagyis keresel 300-400t (ösztöndíjat beleszámolva) ,de szabadidőd alig van. Csak az eredményt nézik, nem azt, hogy mit teszel érte 🙄
2020. jan. 11. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
Soros
2020. jan. 31. 13:38
 13/13 anonim válasza:
79%
Kedves kérdező ha pályaválasztás előtt állsz és ezért érdeklődsz, szerintem ne ez legyen a mérvadó. Nem fog az ember éhenhalni orvosként de hogy csinálja valaki tényleg lelkesen és ne égjen ki már az egyetem alatt ahhoz elhivatottság, hivatástudat kell.
2020. máj. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!