Vállalkozásomhoz keresek munkaerőt, mindenki leragad a "bejelentés, nyugdíj" dolgoknál. Ez lenne az emberek motivációja,30-40 év múlva otthon ülni és várni a postást?
Nem tudom, hogy megy ez, mert sosem dolgoztam sehol, nem voltam bejelentve (és nem is érdekelt volna, fizetem a havi 7500 Ft TB-t, és ennyi).
2016 decemberben kezdtem üzletelni, és a kezdeti 700 ezerből 3 év alatt 11 millió lett (tiszta haszon, és árukészlet).
Sokszor nyögve nyelősen ment, mert vagy nem ment valami és minden állt, vagy egyszerre 5 dolgot kellett volna csinálnom.
Most gondoltam egy normális vállalkozás keretében kellene csinálni, és segítséget keresek (egy titkárnő, irodai kisegítő).
És itt jön amit nem értek, akiket behívtam állásinterjúra, sokan a bejelentésen ragadtak le, hogy miből lenne nyugdíjuk 30-40 év múlva?!
Ez lenne az emberek motivációja, 30 év múlva otthon nézni a TV-t, várni a postást? Nem érzem, hogy ezzel a hozzáállással valaki maximálisan beleadna mindent... Én pl. idén szeretnék tisztán 10 milliót keresni, jövőre meg 20-at (szeretnék normális házat építeni), előrébb nem is gondolok, főleg 30-40 év... nem is tudom, motivációm és tapasztalatom alapján a Karib-tenger, saját sziget ugrik be...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!