Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi idősen még lehetséges...

Ennyi idősen még lehetséges talpra állni?

Figyelt kérdés

Teljesen félresiklott az életem. Volt egy munkahelyem ahol elég csúnyán kihasználtak, majd egy idő után felmondtam. Volt egy kis tartalékom, és először még csak unalmamban elkezdtem fogadni. És elég jól ment. Tavaly óktóberben tettem angol nyelvvizsgát is, mert ugye sok szabadidőm volt. A pénzem elérte az 1 millió forintot. Eszemben sem volt visszamenni dolgozni. 8 hónapon át éltem ebből, úgy hogy közben munkanélküli voltam.

A hitelemet is befizettem előre 1 évre.

Majd most az év elején beütött ami lógott a levegőben elég gyorsan elbuktam minden pénzemet.

Az álom szertefoszlott.

Olyan kétes érzelmek vannak bennem.

Hogy egyrészt ha már az elején sem kockáztatok akkor csak 1-2 hónapig húztam volna, viszont ha a "csúcson" abbahagyom mennyi mindent kezdhettem volna ezzel.

26 F

2020. jan. 9. 15:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
munkahelyen is ott az illúzió, hogy feljebb léphetsz és többet fogsz kapni.
2020. jan. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!