Netto havi 200 000 forintból mennyire könnyen lehet boldogulni Budapesten?
Diplomás ember vagyok, lassan 20 éve a pályán, diplomámnak megfelelő munkakörben és a bruttó 210.000 / nettó 140.000-es garantált bérminimumot kapom. És bizony Pesten!
És rettegek ha meghallom a „leépítés „ szót, nehogy én is sorra kerüljek mert akkor még ez se lesz.
"Az elmúlt 20 évben miért nem váltottál munkahelyet?"
mert a kutyának se kellettem soha azért nem. örülhetek hogy ez is van.ha ez nem lenne, már hajléktalan lennék.
Értem. Örülj a mostani helyednek.
Gondolom most sem nagyon tanulsz semmit, nem képzed magad, hogy találj később valami jobb állást, csak szimplán rettegsz az elbocsájtástól és forrongsz, hogy miért nem fizetnek többet. Én megértem, a kényelem nagy úr.
"most sem nagyon tanulsz semmit,"
2017ben végeztem el egy Msc képzést saját zsebből saját szabadidőben. Tény MOST nem tanulok semmit. Most nem. Csak épp mióta melózok, 2 diplomát tettem le munka mellett (az egyik már akkor megvolt amikor idejöttem)
"csak " ennyit tettem.
De tény hogy soha az életben nem tervezek többet semmiféle képzést tanulást. Soha. Minek. Láttam mennyit ér.
A fióknak nem kell több papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!