Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi kell ahoz, hogy valaki...

Mi kell ahoz, hogy valaki arra adja a fejét, hogy egy bankot kiraboljon?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet hallani,hogy itt meg ott raboltak ki bankot,legutóbb a Bp-i XI. kerületi posta udvaráról raboltak el több száz milliót... Milyen élethelyzet kell ahoz hogy valaki végső elkeseredésében ilyenhez folyamodjon? Minden mindegy alapon?Én pl. nem lennék elég bátor ilyet kivitelezni,pedig voltam már igen szorult anyagi helyzetben...:((
2010. júl. 21. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Iszonyatos nagy elkeseredettség és kilátástalanság. ami persze nem azt jelenti, hogy minden ember, akinek bedőlt a hitele annak idáig kell jutnia, mert akkor naponta lenne 30-40 rablás.

Én olyan helyen dolgozok, ahol rengeteg pénzzel dolgozunk. Olyan kollégák loptak, akik 15-20 éve voltak itt. Sosem gondoltam volna róluk, hogy eddig eljutnak.

De megszorultak. Csak azt nem értem az ő esetükben, hogy egy nyugdíjas állast miért kockáztattak.

Az egyik 80.000ftért a másik 230.000ért.

2010. júl. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!