Hol keressek munkát?

Figyelt kérdés
Vidékről költöztem fel Pestre a barátnőmmel.1 hónapja nem találunk munkát.Lassan jön a következő havi lakbér,de munka nincs.A neten keresgettünk,de mivel nincs szakirányú végzettségünk,/nekem érettségim van,ő egyetemre jár/így nem találunk semmit.Mindenhol a teljesítménybéres valakikre tukmálj rá valamit állásokat találjuk.Fizikai és akár gyári munka is érdekel,csak legyen már állásunk.Várom a segítségeteket.Köszönöm
2010. júl. 21. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

nézd, nem itt fogsz melót találni a gyakorin ez tuti.

olvasgassál napilapokat, metró újságot pl, álláskeresőslapokat, weblapokat.

szakma nélkül nem sok esélyed van jó melót találni, és a szarra is krva sokan jelentkeznek, mert rohadt sokan vannak akik nem tanultak semmit nem értene ksemmihez és napi 1 tál rizsáért melóznának. plusz a diplomások is mennek a ti munkátokra, mert ők hülyeséget tanultak, pl bölcsésbaromságokat és nem kellenek senkinek.

nem tudom te hány éves vagy, ha fiatal, akkor meló mellett is érdemes lenne vmit tanulnod, de ha idősebb, akkor is.

ez meg már személyes vélemény, de balgaság összeköltözni úgy, h semmi munka a másik meg még fiatal és nem dolgozik.

2010. júl. 21. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondolkozz rajta, hogy pl milyen munkát szeretnél végezni, amire esélyed is van. Pl telefonos operátornak bárki elmehet, énis azt csináltam egyetem mellett évekig.

A lényeg, hogy célirányosan keress az állások nevére, vagy valamilyen jellemzőjére. És minden állásra küldd el az önéletrajzod, akkor is, ha nem vagy benne biztos.

Ja, és jó önéletrajzod legyen, vázlatpontos, fényképpel, áttekinthető, mindent írj le benne, ami jól jöhet, pl hogy milyen száámítógépes programokat tudsz használni, milyen nyelvet tanultál, még ha nincs is nyelvvizsgád (pl amelyikből érettségiztél)

Eladói állások között is érdemes szétnézni, meg ha tényleg nagyon sürgős, akkor mekibe, burgerkingbe, török étkezdébe is el lehet menni dolgozni, aztán legfeljebb amellett kerestek jobb állást.

2010. júl. 21. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
találtam metróban hirdetést takarításra, budapest, ha gondolod megírom neked ha adsz privátot.
2010. júl. 22. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Hozzánk most keresnek info vonalra telefonos ügyfélszolgálatosokat, ha aktiválod a privát email lehetőségét, elküldöm a címet!
2010. júl. 22. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
hát látszik mennyire akar munkát....
2010. júl. 23. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
ma is láttam metró újságban, hogy gyárba injekciógyártás mellé v hova keresnek betanított melót, de téged úgysem érdekel.... nem csoda, hogy nincs melód, ha nem akarsz dolgozni...
2010. júl. 27. 09:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.Érdekel minden munkalehetőség.A takrítói állást csak végső esetben választanám.Sajnos ritkán kerülök net közelbe,ez az oka,hogy rég jártam itt.Az emailcímem kiscsillag111@citromail.hu Várom a segítségeteket.Hálás köszönet nektek.
2010. júl. 28. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Hogy valami konkrét segítséget is kapj ...

[link]

[link]

[link]

www.job-center.hu

www.profession.hu

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

www.jobmonitor.hu

www.workfinder.hu

www.topjob.hu

[link]

www.jobline.hu

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

www.workline.hu

[link]

www.workforce.hu

www.smartstaff.hu

[link]

[link]

[link]

www.slando.hu

2010. aug. 19. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Belföldi és külföldi állások, munkák: [link]
2011. ápr. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!