Az igaz, hogy korhatár függő Aldiba, Lidl-be a felvétel?
Gondolom azt akarta mondani, hogy ott sem fenékig tejfel az élet, és túl vannak hajtva.
Végül is én is céloztam erre, hogy lehet több szabadidőd marad, csak mondjuk 6 órában pakolsz meg hajlongsz annyit, mint más 12 órában.
Pénz szempontjából megéri, szabadidő szempontjából szintén.
De lehet az egészséged még hamarabb megy tönkre, mint a COOP-os néniknek, mert ők nem gebednek meg a munkában.
Ez egyébként egy igencsak újkeletű jelenség, még nem öregedett meg az a generáció, amelyik az Aldiban részmunkaidőben keresett jól.
Csak pár éve van ez a dolog itthon, hogy ezen a 2 helyen ilyen jól lehet keresni pár órás munkával.
Szóval lehet, hogy 10-20 év múlva az orvosi rendelők csak ex-Aldis dolgozókkal lesznek tele, és majd minden arról fog szólni, hogy mennyire nem érte meg, fiatalon tönkrement a derekuk, térdük, most meg 50 évesek sincsenek, de már menni sem tudnak.
Ez csak egy vízió, de gondolom, ilyesmire utalt az előző kommentelő.
12. vagyok,
14#: igen, a lényeget lefelejtettem, hogy ok, hogy nem kérnek - végül is, nem tudjuk pontosan - a 40+ dolgozókból, a fiatalabbak milyen gyorsak, stb., viszont kimerülnek.
Nem igaz, Aldiban dolgozok, van több 40 feletti kollegám.
Nem lesz probléma, max ha nem bírod a pakolást, jövés-menést akkor ülhetsz egész nap kasszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!