Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valami élhető ötlet amiből...

Hedvigg kérdése:

Valami élhető ötlet amiből pénzt kereshetek?

Figyelt kérdés

Egy jóképű 25 éves fiatalember vagyok, viszont állandó migrénem, fejfájásom és alvászavarom van, ami tönkreteszi a munkaképességemet.

Nagyon kellene a pénz, de bírom a munkát. De értitek nem munkakerülő vagyok, történt velem egy baleset, nem tehetek róla. Ha ez nem történt volna dettó olyan lennék mint a többi ember.

2020. jan. 4. 01:33
 1/5 A kérdező kommentje:

de nem bírom a munkát*

Mikor írom az üzenetet, időnként kihagyok egy két szót, valahogy kihagy az agyam, ez olyan furcsa. Gyakran nem olvasom mielőtt elküldeném.

2020. jan. 4. 01:35
 2/5 anonim válasza:
100%
Valami otthonrol vegezheto szamitogepes munka esetleg? Az egyik ismerősöm peldaul otthonrol valaszol emailes repteri panasz levelekre
2020. jan. 4. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Az összes kolléganőmnek kb. állandóan fáj a feje, mégis mindegyikük dolgozik. Sajnos vagy hála istennek (nézőpont kérdése) ha nem születtél túl jó helyre, akkor megélni csak munkából lehet.
2020. jan. 4. 03:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Jóképű vagy? Menj el dzsigolónak, masszőrnek, hölgykisérőnek.
2020. jan. 4. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyébként nálam ez a fejfájás és alvászavar eléggé erős.

Emlékszem mikor dolgozni jártam, éjszakánként ilyen idegrohamok jöttek rám attól, hogy másnap megint milyen szarul leszek a munkahelyen, úgy hogy nem aludtam egész este, hogy vagdostam fel a kezemet késsel, meg olyan dolgok, amiket le se írok, még így se, hogy névtelenül írom.

Na igen ez egyáltalán nem normális.

Sztem egyébként jóképű, vagy inkább átlagos fejem van. A testem átlagos, nagy farokkal.

És kívülről nem látszik, hogy ennyire le vagyok süllyedve.

Igazából előfordul, gyakran kezdeményeznek felém a nők, szóval értitek, ebből feltételezem, hogy jóképű lehetek.

Kb 4 is kezdeményezett 3 hónap alatt, vagy is nem kezdeményezett, hanem értitek, látszott rajtuk, hogy csak nekem kellett volna egy aprót lépni, hogy ágyba vigyem őket.

2020. jan. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!