Valami élhető ötlet amiből pénzt kereshetek?
Egy jóképű 25 éves fiatalember vagyok, viszont állandó migrénem, fejfájásom és alvászavarom van, ami tönkreteszi a munkaképességemet.
Nagyon kellene a pénz, de bírom a munkát. De értitek nem munkakerülő vagyok, történt velem egy baleset, nem tehetek róla. Ha ez nem történt volna dettó olyan lennék mint a többi ember.
de nem bírom a munkát*
Mikor írom az üzenetet, időnként kihagyok egy két szót, valahogy kihagy az agyam, ez olyan furcsa. Gyakran nem olvasom mielőtt elküldeném.
Egyébként nálam ez a fejfájás és alvászavar eléggé erős.
Emlékszem mikor dolgozni jártam, éjszakánként ilyen idegrohamok jöttek rám attól, hogy másnap megint milyen szarul leszek a munkahelyen, úgy hogy nem aludtam egész este, hogy vagdostam fel a kezemet késsel, meg olyan dolgok, amiket le se írok, még így se, hogy névtelenül írom.
Na igen ez egyáltalán nem normális.
Sztem egyébként jóképű, vagy inkább átlagos fejem van. A testem átlagos, nagy farokkal.
És kívülről nem látszik, hogy ennyire le vagyok süllyedve.
Igazából előfordul, gyakran kezdeményeznek felém a nők, szóval értitek, ebből feltételezem, hogy jóképű lehetek.
Kb 4 is kezdeményezett 3 hónap alatt, vagy is nem kezdeményezett, hanem értitek, látszott rajtuk, hogy csak nekem kellett volna egy aprót lépni, hogy ágyba vigyem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!