Mitől lenne ajándék a decemberi munkabért már decemberben odaadni? És utána két hónapig nem kapni semmit?
Valaki magyarázza már el nekem az mitől AJÁNDÉK hogy a decemberi bért még dec 10-én a novemberi bérrel együtt kifizeti a munkahely azzal a címszóval hogy karácsonyi AJÁNDÉK?
Az mitől ajándék hogy megkapom a munkabérem amit amúgy is megkapnék?
Ráadásul a sok gyökér abba se gondol bele hogy tök jó dec 10-én dupla bért utaltak, de jó, de utána meg 2 hónapig, február 10-ig semmit se fognak fizetni ! Mert amit fizetnének azt odaadták már előre, aztán 2 hónapig semmi se lesz.
Ebben mi az AJÁNDÉK?
Mondjuk azt nem lehet (esetleg-... elgondolni is szörnyű mi?) hogy a bért akkor fizessék amikor erre a céget a szerződés és a hatályos Mt kötelezi? Hó 10 és kész?
Mondjuk?
Uis a cég szerződést sért azzal ha később de azzal is ha ELŐBB fizet bért. Mert a bérfizetés napja tárgyhót követő hó 10. napja. És pont. Se előbb se később.
Így van. Aki nem hiszi--> jogiforum.hu ott majd elmagyarázzák,.
Szerintem azonnal jelentsd fel őket, nem értem, hogy képzelik.
Ja, hogy még ahhoz is csicska vagy.
Balázska, ne legyél megint gyökér.
Azért "ajándék", mert amit január 10-én kapnál, azt a decmberben elvégzett munkádért kapod, tehát meghitelezi a munkáltatód egy havi munkádat előre. Másrészt pedig a többség ünnepli a karácsonyt, vannak extra kiadásai, amiknek a finanszírozásához jól jön az extra pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!