Előtte vagy utána egy nappal köszöntem fel?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szülinapja lesz szerdán, de csak kedden meg csütörtökön találkozunk. Melyik nap vigyem be az ajándékát?2019. okt. 15. 02:51
1/7 anonim válasza:
Kedden.
Ebből látni fogja, hogy neked fontos a születésnapja, alig várod, hogy megajándékozd!
A csütörtökinél viszont olyan lenne, mintha tessék-lássék, ímmel-ámmal, időn túl adnád.
2/7 anonim válasza:
Kedden.
Ebből látni fogja, hogy neked fontos a születésnapja, alig várod, hogy megajándékozd!
A csütörtökinél viszont olyan lenne, mintha tessék-lássék, ímmel-ámmal, időn túl adnád.
3/7 anonim válasza:
Csütörtökön add oda az ajándékot. Nem illik előre köszönteni, hiszen akkor még nem érte meg a szülinapot, amit köszöntenél.
A napján meg hívd fel vagy írjál neki. Pl. boldog szülinapot, a többit majd holnap személyesen.
4/7 anonim válasza:
2.#, neked nincs saját véleményed, azért másolod le az enyémet?
5/7 anonim válasza:
még egy szavazat a keddre, ha csütörtökön adod oda, az olyan, mintha csak úgy sietve szerezted volna be az ajándékot, mert láttad a facen hogy most van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Végül babonából a csütörtök mellett döntöttem. Ma direkt kérdeztem, hogy mit tervez szülinapjára, hogy ne higgye azt, hogy elfelejtettem.
2019. okt. 15. 23:23
7/7 anonim válasza:
ú, ez is jó ötlet :)
ügyesen oldottad meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!