Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a munkád és mennyit keresel...

Mi a munkád és mennyit keresel nettóban?

Figyelt kérdés

Még pár kérdés:

A szakmádban munkaerőhiány vagy munkanélküliség jellemző?

Tehát a cégek tudnak válogatni az emberek közül vagy a mujnkavállalók a munkahelyek közt?

A béred jónak számít a szakmádban? Mennyi szakmai tapasztalatod van?

Kort és nemet is írj.

Magyarországon dolgozók irjanak, kösz.

2019. dec. 28. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Gepeszmernok vagyok, netto ~460 (brutto 700), 4 ev tapasztalattal. Par eve meg valogatni lehetett a jelentkezok kozott, ma mar szerintem a legtobben kapasbol kulfoldre indulnak, ugyhogy eleg nehez embert talalni.
2019. dec. 28. 17:31
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

IT Menedzser (PM/PO), netto 800.000 forint, 38F, 15+ tapasztalat. Szakmaban inkabb hiany van, bar vezetoi szinteken azert kevesbe.

Cafeteria nincs, evi jutalom 2 (iden) vagy 4-5 (jovo evi) havi fizetes.

2019. dec. 28. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
éjszakai mekis diákmunka egyetem mellett, heti átlag 40 órában nettó 300 ezret keresek. Elejétől kezdve ennyit fizetnek, ha fentebb mész a ranglétrán akkor többet de akkor esélyes hogy több műszakba kell dolgoznod, éjszakai bónusz hiánya miatt még kevesebb is lehet a fizetésed és magasabb pozíciókba már azért felelősségteljesebb munka, mert bármi szar történik az étterembe azt rajtad fogják elverni.
2019. dec. 28. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
9: vidéken sokkal rosszabbul fizetnek az SSCk. Az ITSH ugyanabban a poziban jó 30 százalékkal kevesebbet fizet Debrecenben, mint Pesten. Nem véletlen vannak a magasabb pozíciók vidéken. ITIL v4et csináld meg, aztán pályázz meg Pesten valami magasabbat.
2019. dec. 28. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Project manager ipari területen:

Nettó 560.000 ft.

Munkaerőhiány van.

PM területen 1 év tapasztalat, sima mérnöki területen 13 év.

39F

2019. dec. 29. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Laboratórim,gyógyszeriparban

250+cafetéria+bonusz

10 év

hiány van

35 vagyok

2019. dec. 29. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:
91%

Gepeszmernok, 4 ev tapasztalattal, nem sok az a netto 460, mikor, valoban ertekteremto munkat vegzel.

Fehervari Harmanban is netto 180-as kezdo berrel akarjak kiszurni egy villamosmernok szemet.

Hulye lenne annyiert elmenni, mikor az a penz, ehhalal.

Ezert lepnek le kulfoldre kapasbol az ertelmesebbje.

2019. dec. 31. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!