Vállalnál olyan munkát, ahol sokat kell hazudni? Pl. Hogy a főnök barátnője vagy?
Voltam állásinterjún, irodai munka, és néha hazudni kell "mert ez üzlet".
Aztán konkrétan közölte a főnököm, hogy azért venne fel, mert aranyos vagyok, megbízhatónak és szerénynek tűnök, ami jó üzleti fogás, mert megnyerő a személyiségem... és bizonyos üzleti tárgyalásokon együtt kell megjelennünk, és el kell játszanunk, hogy járunk, lakást vennénk, összeköltöznénk és hasonlók.
Mi a véleményetek erről? Elvállalnátok a munkát?
Megnéztem a tavalyi céginfót és 243 millió volt az árbevétel, ebből gondolom, hogy komolya cég lehet.
Mindketten huszonévesek vagyunk, tehát hihető lenne.
Nem, jó esetben csak ingyen szex lenne, rosszabb esetben a palimadár is szereped lenne(cég piszkos ügyeit rád kennék)
Akárhogy is tisztességtelen ajánlat,MENEKÜLJ!
"Nem a fontos sort nézted." Árbevétel le volt írva, nyereség nem (tavaly márciusban alapították a céget).
Normális srácnak tűnt, szexuális zaklatástól nem tartok, üzletember pénzre hajt...
Alapvetően elhiszem hogy lehet benne valami, hajléktalan is több pénzt kap, ha van mellette egy kiskutya... nyílván valahogy megoldja, hogy nagyobban is működjön.
Csak furcsa, és érdekelt, hogy más hogy állna hozzá.
De itt valami nem oké.
Ha eljátsszátok, hogy egy pár vagytok, az olyan átverés-szagú.
Hitelt akar felvenni magánszemélyként? Vagy miféle sokmilliós bizniszt tudtok elképzelni, ahol számít az illető magánélete, pl. hogy épp össze akar költözni a barátnőjével?
Én ilyet nem nagyon tudok elképzelni, mert szerintem bármiféle üzleti ügynél ez irreleváns.
És de, szexet is akarna. Megfenyegetne, és nyerne.
Gondolom te sem a gazdasági diplomáddal kerültél a képbe, hanem valami egyszerű titkárnői állás volt hirdetve.
Illetve az is, hogy elgondolkoztál rajta...
Valamiféle stróman lennél, aki megnyerő, de úgy is mondhatjuk, hogy BŰNTÁRS.
"Ha eljátsszátok, hogy egy pár vagytok, az olyan átverés-szagú." A TV-ben is sokmindent eljátszanak a színészek, ami nem igaz, mégsem mondható átverésnek :)
Amúgy igen, titkárnői állás... de amíg nem írok alá semmit (és nyilván nem fogok), addig nincs is semmi közöm hozzá, se az üzlethez, és stróman sem lehetek.
Az meg hogy a barátnőjének HISZNEK, szerintem jogi szempontból nem számít. Van pl. eszkort szolgáltatás is, amikor csinos lányok kísérnek gazdag embereket rendezvényekre (szex nélkül, csak a látszat miatt).
Gondolom egy bájos lány valóban megnyerő lehet egy tárgyaláson, versenytárgyaláson, mert talán a megbízó szimpatizál velük (talán a fiatalkori önmagát lája, vagy a gyerekeit idézi fel, vagy csak egy boldog párt lát, aki megnyerőbb mint egy másik szürke kedvtelen üzletember), így pénzt hozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!