Könyvtáros eladó munka?
Aki dolgozott/dolgozik is eladóként könyves boltban az tudna véleményt írni a munkáról?
Fizetés jó? Nem monoton?
Érdekelne minden.
19#, végül, ott a pocket zsebkönyvek, automatából lehet könyvet vásárolni. Semmi bajom vele, csak a példádra írtam.
Kedves Kérdező, miután vannak még nyitva tartó könyvesboltok, így nem hiszem, hogy felesleges lenne ez a meló. Ne foglalkozz az előzővel, jelentkezz és kész!
Hosszú ideje dolgozom könyvesboltban. Az a baj ezzel a munkával, hogy nem fizetik meg, hiszen elvileg bárki, aki nem hülye, alkalmas rá, nem igényel alapból magasfokú, egyedi képzettséget. Az emberek könnyebben pótolhatóak, mint mondjuk egy kamionos cégnél.
A munkaidőhöz képest tehát kifejezetten alacsony a fizu, anyagilag nem becsülnek meg.
Csak jobb híján, átmenetileg, 1-2 évre érdemes bevállalni, aztán ajánlatos odébblépni valami komolyabban kereső irányba.
Én is léptem (pedig a könyv nálam hobbi is) ,csak kényszerből tértem vissza a pályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!