Hol használhatom az Edenred Ezüst Kártyámat?
Emag, Extreme digital is vásárolhatok?
Vagy hol lehet vásárolni vele pl: FADD, TOLNA, SZEKSZÁRD?
Vennék HDD-t RAM-ot a PC-be netről.
Az érdekes hogy írják az oldalon Tescoba is használható, de az Tesco oldalán nincs rá lehetőség.
Akkor a levegőbe repül a 59 850 Ft-om. :(
Hogyan tudok fizetni a vásárlásomért?
Több féle lehetőség is rendelkezésére áll a számlájának a rendezésére. Egyrészt fizethet online, vagy személyesen a kézbesítéskor a bankkártyája segítségével is rendezheti a számlát. Mindkét esetben csak a termékek átvételét követően kerül sor a fizetésre.
Sajnáljuk, de készpénzt nem fogadhatunk el, ugyanis biztonsági okokból a Kiszállítási Asszisztens nem tarthat magánál készpénzt.
Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy Edenred kártya, SZÉP kártya, Erzsébet Plusz kártya, Erzsébet utalvány, papír alapú Tesco kuponok, illetve egyéb ajándékutalványok felhasználásra sajnos nincs lehetőség.
Tescoban tegnap fizettem vele. Edenred Arany.
Szerintem költsd el kajára aztán sima pénzből meg tudsz venni majd HDD-t RAM-ot.
Nekem kaja futár mondta, hogy nem lehet náluk azzal fizetni.
Mondom próbáljuk már meg, mert szerintem lehet. Bankkártyás fizetést választottuk ki és simán lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!