Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiért vállalnátok a dec...

Mennyiért vállalnátok a dec 25-26-i munkavégzést ha egyébként az nem munkaidő? A szokásos bérezés 3x / nap már elfogadható?

Figyelt kérdés

Beesett egy nagyobb rendelés melyet még az idén le kel tudni. Mivel a legtöbben szabi vannak így a főnök próbál berángatni embereket 25-26ra extra napokra.

Ezeken a napokon ugye teljes leállás van senki nem dolgozna.

Mennyiért vállalnátok ezek extra napokon a munkát? Ugyanazt kell csinálni amit egyénként is ugyanúgy 8 órában.

A szokásos munkanapra eső bérem (havibér / 20 ) x 3 az elég lenne egy napra? A kettő napra a duplája?

Ez így reális elvárás a részemről?

2019. dec. 23. 19:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Én is bemennék dolgozni, nyilván ez az otthoni körülményektől függ. A 200% nekem is megfelelne. Vállaltam már melót szilveszterkor is, kíváncsiságból, telefonos ügyfélszolgálat volt nonstop, egy élmény volt a kollégákkal, a fizetés megérte, szünetben ment a zene, ettünk - nem ittunk, de jó volt.
2019. dec. 23. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondj minél többet, ha így gondolod.

Végülis jobb lesz neki, mint a nulla ember.

2019. dec. 23. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Mivel a munkaügyi troll vagy, így bemész majd, legalábbis itt azt hazudod. Aztán meg azt, hogy a főnököd nem fizetett. Rossz lehet neked lenni.
2019. dec. 23. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"A szokásos bérezés 3x / nap már elfogadható?"

Ez a törvény szerinti minimum! Ha alkudozni lehet, akkor ennél csak többet kérj.

2019. dec. 24. 00:41
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk a szokásos leállás szerint nem dolgoznánk péntek óta, egészen január 2-ig. A szokásos 200% túlórapénzért dolgoznak az operátorok kivéve 25,26,31,1 napokon. Simán összejött a megfelelő létszám.

Én inkább nem írom le, hogy mennyit kaptam azért mert bent voltam vasárnap és hétfőn, mert csak tovább hisztiznél

2019. dec. 24. 16:49
 16/21 A kérdező kommentje:

" Simán összejött a megfelelő létszám."

Hát itt meg nem jött össze így le lett fújva az egész. És azopk is koppantak akik vállalták volna mert a minimum 8-10 fő nem jött össze így hiába lett volna 2-3 gyökér aki ment volna (sima pénzért...)

2019. dec. 24. 17:49
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Mindegy a cegvezeto most boldogan ünnepel a csaladjaval es gazdag te meg csóró vagy es rinyalsz a gép előtt :)
2019. dec. 24. 17:51
 18/21 A kérdező kommentje:

" most boldogan ünnepel a csaladjaval“

Az tuti. Az egyszem fia 20 éve nem áll vele szóba. Az unokáját még életében nem látta mert a fia úgy utálja az öreget hogy 1x se mutatta be neki. A felesége meg sok éve a föld alatt.

A kollegái emberei mint a szart utálják ha bejön az ebédlőbe feláll mindenki és kimegy.

De biztos boldog neki a karácsonya... gondolom mostanra már padlóra itta magát ahogy rendesen is, így valóban mostanra már gondjai nincsenek.

2019. dec. 24. 19:38
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
Ne magadról beszélj a főnököd tuti boldog, te is tudod csak irigyeled:)
2019. dec. 24. 19:39
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Ja tudjuk ő az alapítványi iskola részeges igazgatója
2019. dec. 24. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!