Hogy tudnék gyorsan szerezni pénzt?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem, jövő hónap elején kb 85 ezret ki kell fizetnem, de nincs munkám, és itt a karácsony, esetleg tudtok karácsonyi melókat ajánlani vagy mondjuk internetes pénzkeresést?2019. dec. 19. 12:48
11/20 anonim válasza:
tudom, hogy nem trollkodásból írtad, de azért a szövegkörnyezetből azt hiszem ki lehetett következtetni, hogy a kérdezőnek egy kanyi megtakartítása sincs :)
de ha van is, biztos TBSZ-en van, és nem akarja leadózni az árfolyamnyereségét :D
12/20 A kérdező kommentje:
Mi az a TBSZ?
2019. dec. 19. 17:20
13/20 anonim válasza:
Sportfogadas. 48 oran belul +500ezer Ft.
14/20 A kérdező kommentje:
#13 szerencsejáték? Haaat nem tudom. Nem nagyon bízom bennük.
2019. dec. 20. 14:09
15/20 anonim válasza:
Eddig nem tudtad, hogy ki kell majd fizetned egy félhavi átlagbért egy hónapon belül?
Karácsony környékén biztosan akad alkalmi munka, bár azt odaírhattad volna, merrefelé is laksz.
16/20 anonim válasza:
Egy tanulónak mire kéne 85 ezret fizetni? Fizetik a szüleid ha fontos.
18/20 A kérdező kommentje:
#16 Nem fizetik, nem érted?
#17 ez miért fontos? Amúgy nem.
2019. dec. 22. 13:22
19/20 anonim válasza:
Ha szüleid nem fizetik akkor gondolom nem is olyan fontos.
20/20 A kérdező kommentje:
Azért nem fizetik a szüleim mert nincsenek. Egyikuk van, de ő csövesebb mint én, nekem pedig lakhatásra kell.
2019. dec. 23. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!