Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 14 évesen hogyan lehet pénzt...

14 évesen hogyan lehet pénzt szerezni gyorsan?

Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyorsan kérsz a szüleidtől.
2015. szept. 8. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már 100x tették fel ezt a kérdést az oldalon. Tessék már felfogni, és elfogadni hogy 14 évesen még lassan se nagyon tud az ember pénzt szerezni, gyorsan meg végképp nem. Kivéve olyan szélsőséges esetekben ha mondjuk kirabolsz egy trafikot.
2015. szept. 8. 22:05
 3/5 anonim válasza:
Csaj vagy akkor tudsz nem ingyen csinálod azt amiért mások fizetnek ...Más ötletem nincs
2015. szept. 8. 22:57
 4/5 anonim válasza:
13 vagyok. Én itthon lefestem a kerítést, kitakarítom a házat plusz zsebpénzért.
2015. okt. 6. 11:46
 5/5 anonim válasza:
16 vagyok. 14 evesen en is ezen gondolkodtam de ahelyett hogy gyakorikerdeseken kerdeztem volna,kitalaltam hogy megprobalok keresni olyan elado dolgokat jofogason amiket el tudok adni dragabban es 6 honap alatt majdnem 500000 Forintot kerestem.
2016. okt. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!