Egy pénzügyi tanácsadó mennyit keres?
(Nem feltétlenül csak pénzügyi, hanem akár egy ,,sima” tanácsadó is)
Tizedikes vagyok és kéne kitalálnom valamit amit dolgozni szeretnék 😅
@11
Igazad van. Bóvli nekem sem kellene. Ezért használok prémium minőséget, amiből csak lehet.
Ha jól választasz céget, akkor az prémium életet biztosít.
A napi 8-14 órás munka hétfőtől pénteki (vagy vasárnapig), miközben a zord főnök céljaiért dolgozol, nem az.
"A napi 8-14 órás munka hétfőtől pénteki (vagy vasárnapig), miközben a zord főnök céljaiért dolgozol, nem az."
Igen, hallottam én ezt már más nagy MLM mágusoktól, mikor jól ment nekik a biznisz, hogy ott tudták hagyni a főállásukat, aztán mikor visszaestek a számai, akkor már könyörögte vissza magát a volt munkahelyére. :)
"mikor visszaestek a számai"
Szakmailag ez értelmezhetetlen. :D
Aki egyszer felépít egy minőségi üzletet, annak soha életében nem lesz szüksége arra, hogy visszakönyörögje magát a mókuskerékbe.
Jól láthatóan, kettőnk közül te élsz "véleménybuborékban" :D :D :D
A buta véleményedet hangoztatod valami olyannal kapcsolatban, miről halvány lila fogalmad sincs.
Ha a hozzád hasonlók véleményére hallgattam volna, én is egy munkahelyen rohadnék 40 évig, mint a hozzád hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!