Nem tudom, hogy mondjak fel a munkahelyemen, mit tegyek?
Teljesen friss pályakezdő vagyok és ez az első munkahelyem, kb. 4 hónapja dolgozok itt de szeretnék egy jobb helyre jelentkezni.
És nem tarom fernek a felmondásom, mivel semmi panaszom nem lehet, a munkatársak jók, az üzletvezetőm rohadt jófej és a fizetés kezdetnek jó, mindig segítenek és támogatnak..
de a légkör meg a környezet nem tettszik és szeretnék olyanokkal dolgozni akik a korombeliek.
Szóval nemtudom, hogy kellene az üzletvezetőm elé állnom.
"És nem tarom fernek a felmondásom"
akkor ne mondj fel?
", mivel semmi panaszom nem lehet, a munkatársak jók, az üzletvezetőm rohadt jófej és a fizetés kezdetnek jó, mindig segítenek és támogatnak.."
Akkor kb. megtaláltad az álommunkahelyedet, mert ma Magyarországon kevés ilyen munkahely van - sokan csak álmodoznak róla.
"de a légkör meg a környezet nem tettszik és szeretnék olyanokkal dolgozni akik a korombeliek."
Nem vagyok benne biztos, hogy ami jónak látszik, azaz is lesz: attól, hogy fiatalabbakkal dolgozol, egyáltalán nem biztos, hogy jobb lesz a légkör.
Az én meglátásom, ne mondj fel, mert úgy tűnik, nincs rálátásod a munkaerő piacra - nagy valószínűséggel ennél csak rosszabb helyre kerülnél.
Szavaidból azt veszem ki, hogy boltban dolgozol: nemegyszer láttam már vevők előtt ordítozó főnököt, ahogy letolja az alkalmazottat .-(
És miért egy hónappal a próbaidő lejárta után találod ki, hogy felmondanál?
Egyébként pedig szólsz a főnöködnek, hogy szeretnél vele négyszemközt beszélni és ugyanezt elmondod neki. Letöltöd az 1 hónap felmondási időt, aztán kalap-kabát.
De mondjuk előtte érdemes lenne végiggondolni, hogy a második bekezdésben még mindenki jó fej, a harmadikban meg már a légkör az egyetlen problémád...
Igen ezt én is tudom, hogy mázlim van, de a légkör alatt szó szerint a levegőt értem mert egy parkoló szinten van az üzlet.
És azért is szeretnék felmondani mivel most lett lehetőségem egy másik helyre menni amivel támogatnák a sportolást is és közel lenne a lakhelyemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!