Hogy mondjak fel a munkahelyemen?
Csatlakozván a 3-ashoz: mielőtt felmondasz, azt azért nem árt tisztázni, hogy lesz-e szállásod, mennyibe kerül, stb. MNeg annak is nézz utána, mi mennyi Olaszországban - mert igen-igen drága ország.
Ismerősöm is ki akart menni Olaszo.-ba dolgozni - de aztán Hollandia lett a vége...
Már voltam kint , tudok mindent. :)
De engem most ez aggaszt , hanem az , hogy hogy mondom meg a fonokoméknek? Ezzel a programmal lettem bejelentve.
Leírod két példányban papírra. Nem kell indokolni, nem kell megmondani, hova mész utána, semmit nem kell mondani. Átadod a papírokat, egyiket visszakapod aláírva, hogy átvette. Ennyi.
Nem értem a problémádat. Mitől félsz? Aláírtál egy olyan papírt, hogy ha felmondasz, akkor beleegyezésed adod ahhoz, hogy felakasszanak? Gondolom nem. Akkor?
Két egyező példányban megírod a felmondásod. Ha a dolgozó mond fel, akkor nem kötelező indokolnia. Ha nem kötelező, akkor ne indokold meg! Szóban elmondhatod, ha akarod, hogy több fizetésért pattansz meg.
A támogatás pedig Téged ne érdekeljen, munkavállaló jön, megy, ez már csak így van, amióta világ a világ. Hidd el, ezzel a munkáltatók is tisztában vannak. :)
Azt tudod, hogy ha nem vagy már próbaidőn, amikor a felmondást átadod, akkor van felmondási időd?
Az azert durva h utanad mennyit kapnak de te meg kevesett keresel..
Akkor miert ercekel teged ha ok kihasznaltak?
Meg mondod h ez van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!