Forever Living Products vélemények?
Olyan emberek véleménye érdekelne,akik kiléptek az Flp.ből.Miért lépett ki?
Én benne voltam,kiléptem.Kifizettem a csomagot és kiderült ,hogy rendszerhiba miatt nem látják a kifizetést.Ugyhogy én ezt nem vettem be és kiléptem.
Ha úgy és annyit dolgoznál, mint a munkahelyeden a zord főnökkel a hátad mögött, akkor első nap visszajönne a kétpontos dobozod ára.
Csakhogy, a többség nem dolgozik. Nemdolgozásért nem jár pénz. Másutt sem.
Na jò helyre estem :D 5en irtak ram ezzel a forever products mlm munkaval.Vadidegenek irtak ràm es jeloltek be. De annyira mondjak hogy itt nem kell tukmalni a termekeket nem kell napi 10 poszt errol nem kell a barataidat ismeroseidet zavargatnod tukmalnod. ja nem kell, de akkor vadidegeneket zavargassak? Valoban ez a kulcsa ennek a munkanak? csak mert valahogy elkell adni azokat a termekeket valahogy megkell gyoznod embereket hogy miert csatlakozzanak hozzad ( ez a legnehezebb...meggyozni az embereket... mert tul szep hogy igaz legyen) otthon ulsz posztolgatsz, es folyik be a lòvè.mese habbal kb.
En 1 havonta posztolgatok instan es facen is kb.nem szeretnek posztolgatni kremeket stb.. az ismeroseim meg leis torolnenek kb 😢😂😂
de akkor hogy olyan sikeres tobb 10 ember.tobbszaz ezret keres... penzes embereket fog ki akik megtudjak vasarolni a 10 ezres kremeket? meg tud csatlakozni 170E ft szukseges a csatlakozashoz azaz 2 pont. kinek van erre penze? mert valjuk be hogy nemsok mindenkinek. ezert is felek elkezdeni..
Utsó, téged valaki nagyon félretájékoztatott.
Az MLM nem pénzt visz, hanem pénzt HOZ!
Sem pénzes emberek, sem 170e Ft NEM KELL a csatlakozáshoz. Persze, mindkettő jó, ha van, de egyik sem KELL. Sőt, semmilyen krémet nem kell faszbukon posztolni. Ha valaki ilyet csinál, akkor az nem tanulta meg a szakmát. Ő a kókler.
@27
Na akkor ird le te hogy mi kell hozzà? Mert hogy tudj hàlozatot epiteni megkell lennie a 2 pontnak ami szukseges a halozatepiteshez, csapatepiteshez. es 2 pont hogy meglegyen vasarolnod kell jo par termeket hogy meglegyen a 2 pont.
Elmondom neked, hogy mi kell hozzá.
Dolgozni akarás. Ennyi és nem több.
Ha valaki dolgozni akar, s tényleg nincs egy fillérje sem, akkor meg fogja találni a módját annak, hogy
1. találjon vevőket, s az ő megrendelésükből összehozzon két pontot (két naptári hónapon belül). Vevőket találni ezernyi módon lehet. Online katalógus ingyen van, papír alapú kb. 150 Ft. A két pont ára két hónapon át, napi 3000 Ft. Tehát, ha naponta találsz vevőt kb 3000 Ft értékben, akkor a második hónap végére együtt van a két pontod, már tudsz hálózatot építeni. Ez egy lassúnak tűnő indulás, ellenben egyetlen fillér befektetése nélkül megcsinálható. Ha valaki nagyon akarja, két-három nap alatt, kb. 10-20 db, a szponzortól kölcsönkért / megvásárolt katalógussal ez megcsinálható. Egyébként a legeslegelső üzleti megbeszélésemen ott ült 10 ember, s abból két dobozos belépő jött ki, meg plusz egy fél doboznyi egyéb termékrendelés, egyesével; az összesen 5 pont, két óra alatt. A fél doboznyi egyedi termék árából tudtam megvenni a saját dobozomat, mindenki megkapta a rendelését, s volt egy fél dobozom, amire a következő napokban is megjött a vevő. Máris meg tudtam venni a következő dobozt, azt már üzlettársként jóval olcsóbban. Három hét alatt lettem 25 pontos. Munkahely és család mellett! Következő hónapban 75-ös, azt következő hónap közepén (!) manager. Szóval, minden csak akarat kérdése.
2. megszerezze annak a 2 pontos doboznak az árát (ebben a hónapban 180.191 Ft-ba kerül, de kb. 230e Ft értékű termék van benne. A következő dobozodban is ugyanennyi termék van, azt viszont már 137.794 Ft-ért tudod megvenni). Eladja valamely ingóságát, kölcsönkér, fizetésnapra időzíti a csatlakozását, megveszi hitelkártya-keretből stb. Ezernyi módja van. Tudom, hogy erre az átlagember azt mondja, hogy lehetetlen. Naponta megkapom ezt a választ. Ellenben, ha ma elromlik a tévéje, a laptopja vagy összetörik a telefonja, akkor holnap már ott virít az új.
MLM = Mindig Lesz Meló
Köszönöm szèpen hogy ezt le irtad, ès gratula tènyleg aki ezt vègigtudja csinàlni..
Az okè hogy èn csatlakozom, na de hozzàm ki fog ha az àtlagemberek fejèben a "règi fejedre ràmàszok tukmàlòs termèkeladàs van az emberek fejèben" ? Mint irtad nem lehetetlen ez a munka, ès èn ezt el is hiszem neked. Az a baj hogy az embereknek manapsàg nem telik ilyen dràga termèkekre
A gyors csapatèpitèsben nem hiszek :(
Az az igazsàg hogy azt mondjàk hogy nem kell keresnem zavargatnom az embereket, az emberek majd jönnek maguktòl, ez neked is ìgy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!