Ingatlanosnak "bedolgozni? " bőv lent.
Éppen neten kerestem állás lehetőséget (jelenlegi munkahelyem 1 hónap mulva megszűnik) amikor feldobta egy állás kereső portál hogy távmunkára keres egy ingatlanos Telemarketinges kollégát.
Rá mentem a hirdetésre kíváncsiságból sose találkoztam még hasonlóval sem, a hirdetés nagy vonalakban arról szólt hogy a hirdető egy ingatlan ügynök és neki kell cím listából felhívogatni az embereket és ha sikerül az adott cím listából találni olyan személyeket akik szeretnék ingatlanoson keresztül eladni lakását akkor ő fizet valamennyit... kvázi be kell neki dolgozni. Ez mennyire reális? Csinált már valaki ilyen jellegű munkát? Elgondolkodtató volt az ajánlat de mivel nem fix tovább mentem viszont a kérdés meg fordult a fejemben hogy ilyen tényleg van?
Köszönöm a válaszokat, tudom aki kíváncsi hamar megöregszik...:)
Lefordítom neked
Te beleadod a munkaidőd, az áram - és telefonszámlát te fizeted, befizeted a havi 50k KATÁT, meg az évi 2,5 % HIPÁT, a kamarai tagdíjat ÉS TALÁN kapsz valami alamizsnát, ha találsz 1-2 balekot....
Na, akkor most gondolkozz el az “ajánlaton”!
Lehet nem írtam érthetően, nem kéri hogy legyél vállalkozó, ez home office. A jutalékos munkát nem jelentik be csak egyszerűsített foglalkoztatásként.
Ő az ingatlanos akit alkalmaz nem ingatlanos csak telefonál ő helyette mert hirdetése szerint olyan sok az ügyfele hogy 'nem bír' egyszerre ennyit kezelni.
Szóval nem te leszel ingatlanos hanem az továbbra is ő azt hogy ő hogy oldja meg az az ő dolga neked csak telefonálni kell neki.
(Telefonszámláról meg annyit hogy rengeteg flotta van csak kevesen ismernek jó flottákat nekem pl 13gb-m van korlátlan hivással meg korlátlan az sms 5000Ft-t fizetek egy kerek hónapra,3 éve vagyok flotta tag belépéskor fizettem 3000Ft-t és ennyi nem céges hanem saját magán sose kaptam nagyobb vagy értetlenül magas számlát nem emelték hanem csökkentették az árát..)
És kérlek ne vedd úgy hogy beléd álltam nem állt szándékomban amúgy teljesen igazat adok neked is :D
Hívd fel és kérdezd meg:
- Van fix fizu?
- Telefont ki fizeti?
- Címistát ki adja, és mi alapján? Vagy csak fogd a városi telefonkönyvet?
- Otthoni meló vagy bejárós?
- Útiköltség?
- Bejelentés?
"beléd álltam", "belém állt", nekem ez annyira visszatetsző... Bocs', nem bírtam megállni. Korunk sokat használt kifejezése, de szerintem inkább hanyagolni kell(ene).
Kedves Kérdező, hogy véleményt is írjak, nem próbáltam még, csak olvastam ingatlanosokról véleményt, amiből több volt a negatív, mint a pozitív. Kíváncsiságból hívd fel, de ne hagyd magad rábeszélni olyanra, ami nem fog érdekelni.
nos felhívtam, 6000Ft/ ügyfél, egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmaz, telefonszámla árát először át utalja annyit kér hogy egy előző csekket mutassak hogy mennyi. A cím listát ő adja nem kell bogarásznom. Nincs fix fizu...Pesti a csajszi Otthon Centrumnál van, otthoni a meló teljesen, headsetet küld postán hogy ne zsibbadjak le telefonáljak arról azt mondta amit nem értettem miért mond...
Azt mondta hogy másik Telemarketingese 150.000Ft-t keres nála, mondta hogy küld sablon szöveget mit kell mondani az embereknek egy hétre add 200 címet/teló számot magamnak osztom be, a 6000Ft akkor érvényes ha megköti a szerzit az ügyféllel ha nem akkor nem fizet.
Na most nekem ez fura tudjátok ha előbb tudom vén fejemmel hogy van ilyen munka lehetőség nem dolgozok 20 évet napi 9 órát 😂😂. De nekem ez mese habbal ..
A 150.000 Ft-tól miért kéne hasra esni? Szomorú, hogy egy munkáltató azt hiszi, ha belengeti a 150 nettót, akkor ő jó fizetést ad...
A meló meg annyiból áll gondolom, hogy akik feltették valahová a lakásukat/házukat te felhívod, beajánlod nekik, hogy hirdessék az ingatlant azzal az irodával, aminek a nevében hívtad őket. Akit érdekel, továbbítod a számát annak, akitől te kapod a listát aztán ő mondja el a részleteket annak, aki eladná az ingatlant. Ha van szerződés, kapsz 6000 Ft-ot ügyfelenként.
Röviden: helyette csinálod a munka nehezét, ő egy szűrt listát kap tőled, akikkel érdemes foglalkozni (nagyobb az esély a szerződésre).
Az már más kérdés, hogy ha az ember ingatlanirodával akarja eladni az ingatlanját, akkor felkeres egyet ő maga, szerződést köt és fizeti a jutalékot is sikeres tranzakció esetén. Nyilván, akik csak úgy hirdetik a lakást, okkal nem kerestek ingatlanost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!