Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen nöi ügyintezöi munkakör...

Milyen nöi ügyintezöi munkakörök fizetnek netto 300 ezer felett? Pl polgarmesteri hivatalok mennyit adnak diplomasnak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mar milyen allasokra palyazzam eddog 150 -200 ezernél megàll a bérajanlat mindenhol. Penzügy szamvitel könyveles területen diplomaval!
2019. dec. 8. 15:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nàlunk elvàràs az önàllossàg, problemamegoldas, ügyvitel, egyeztetések, ellenörzések, elemzések, joformàn a cég ügyvédje is vagyok màr, birosàgi végzések, birsàgok hatalyon kivül helyezésèt is intezem, ösrégi követelesekröl is egyeztetek, könyvelöket, àfàt, szàmlàzàst ellenörzök es adok arra utasitasokat én véglegesittetem a vezetökkel. etc. A fönököt nem is làtjuk. Es utalasi hiba miatt speciel mig meg nem oldom, visszatartottàk a bérem. Szoval felelösség is van.

Mellesleg én vagyok a HR PR, ügyfélkapcsolatis, is meg a postàs is, minden màs. Àllàsokat hirdetek, interjukat szervezek, jelentkezöket szürök iktatok, ha a föni elutazik ràm van a teloja irànyitva, de még a munkahelyem pènzügyei is nàlam futnak minden màs cég penzügyeivel együtt.

Nem könnyü potolni a munkatàrsakat az biztos. Abban is van tapasztalatom.

Egyszerüen nem tudom hogyan tovàbb. Merre jelentkezzem mit tanuljak. En nem itt akarok tartani hogy zsebpénzért dolgozzam

2019. dec. 8. 17:53
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez nem egy kis ügyintézői munkakör.

Azért használnak ki, mert hagyod.

Szokták mondani, hogy azt a lovat ütik, amelyik húz.

Naná, hogy rád tolják a 627. feladatot is, hiszen megcsinálod ennyiért.

Nem tudod, hogyan tovább?

Kezdj el jelentkezni más helyekre.

Máshol is emberhiány van, biztos vagyok benne, hogy gyorsan találsz munkát ilyen tapasztalattal, és nem 150-ért.

2019. dec. 8. 18:09
 13/23 A kérdező kommentje:

De nem tudom hova mire jelentkezzem.

Eddig nem érte meg vàltanom. Interjukon a bérajànlatok miatt ugyanott tartanék.

Ezért is kezdtem közalkalmazotti jogviszonyban gondolkodni.de akkor meg az a plafon? Ilyen olyan referensi, elöadoi diplomàs munkakörök nem érik el a 300-at.

2019. dec. 8. 18:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek valóban nem.

De eszedbe ne jusson még egy közalkalmazottit megpályázni.

Multi. Csak ez az út van, ha többet akarsz keresni.

Sokszor egy hirdetésből ki sem derül, hogy melyik cég hirdet.

Meg nagyon sokszor kiadják munkaerő-kölcsönzőnek, fejvadásznak ezt a tevékenységet, aki úgy hirdet, hogy "Partnerünk számára keresünk..."

Ahol laksz, az fixen adott, vagy hajlandó vagy költözni?

Ma mindenhol új gyárak, új ipari parkok épülnek. A nagy cégeknek 99%-ban saját karrieroldaluk van a honlapjukon. Vedd sorra, mik vannak a közeledben, lépj be, hozz létre egy profilt, és jelentkezz közvetlenül hozzájuk! Akkor is, ha nincs épp hirdetett állás. Hidd el, előbb-utóbb keresni fognak, ilyen nagy helyeken állandó a fluktuáció.

Autógyárak, gyógyszergyárak, mindenféle üzemek épülnek mindenhol. Van miből válogatni.

"Téli szünetben" ezt végigjátszod, szerintem tavaszra már új munkahelyed lesz.

2019. dec. 8. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
olyan félhülyék jönnek az irodába pszf-es diplomával, hogy ihaj. Van, ahol az adózás szabadon választható tárgy, államvizsga nincs, csak szakdoilt kell írni és védeni. Vicc kategória. Ezzel max adatrögzítőnek jók, egy okj-s mérlegképes hasznosítható tudása nagyobb náluk.
2019. dec. 8. 18:33
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak a diplomáddal?! Tényleg???

Ha magadtól nem tudod: felvin van szakkereső, azon belül pedig “diploma utáni kilátások”, és fel van sorolva, hogy a végzettek milyen munkakörökben tudtak/tudnak elhelyezkedni a leginkább...

2019. dec. 8. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A pénzügyeseknek bármelyik multi 300 felezti kezdőfizut ad. Miért pályázgatsz ügyintézőnek?
2019. dec. 8. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom könyvelőként hülyére keresi magát. Egyéni vállalkozó.
2019. dec. 8. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valami istenverte keleti kisvárosban dolgozol egy ilyen dzsunka-balra-rizsliszt kisvállalkozásban, egy félalkesz főnöknek, aki redőnyt árul 27 éve és a legnagyobb juttatás az, hogy van papír a budiban. Az ilyen helyről le kell lépni a fenébe, de csak akkor fogsz tudni, ha tudsz rendesen legalább angolul. GL accounting, collection, P2P, bármi, ami nemzetközi cégnél van és kell hozzá angol, fizet legalább 300 nettót. Ügyintéző csak ilyen szutyok kis cégeknek kell, akiknek kell valami mindenes balek, aki feltehetően nem barmolja el annyira a könyvelést, hogy bíróság legyen a vége. Ne legyél ez a balek.
2019. dec. 8. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, a 11. hszodban olyan munkaköröket írtál, hogy alig bírtam olvasni. Te nagyon rossz helyen dolgozol, tényleg érdekel engem - is -, hogy merre, milyen cégnél. Elég a megye, munkahely típusa, mert Te ott egyszerre x dolgozó munkáját végzed...

Jogi kapcsolattartó vagy vmi ilyesmi, HR, marketinges, ha beszélsz nyelvet, akkor külkeres, ha kevésbé, akkor tanulni kell, de a tudásod van akkora, hogy egy rövid ideig elnézhetik a nyelv hiányát, lehetsz még személyi titkár(nő), stb. stb, nehogy adminra add be a jelentkezésed! Kell több önéletrajz, több motivációs levél, ne egy önéletrajzba zsúfolj be mindent, mert az olvasó megijed, hogy Te tripla vagy...

2019. dec. 8. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!