Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi penzbol lehet ma luxus...

Mennyi penzbol lehet ma luxus szinvonalon elni hazankban?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok milyen koltsegei vannak e letnek. Fiatal vagyok,meg sose dolgoztam cegnel max funyirasert meg locsolasert kaptam egy 10est

2019. dec. 4. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

#10 Ezzel teljesen egyetertek. A 7-10 millo egy lakasba fektetve tovabbi koltsegeket von maga utan. Ha egy vallalkozasba fekteted a sajat szakteruleteden, a lakashitel futamido toredeke alatt lesz egy lakas araval megegyezo hozama. Felteve ha nyereseges a vallalkozas.

De luxus eseten szerintem az a fogalom hogy alberlet meg torleszto, elfelejtheto. Nem egy kategoria kezdett el itt kibontakozni. Az also kozep reteget kevertuk bele a felso tizezerbe, eg es fold.

2019. dec. 5. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol kezdődik a luxus szint, de amit manapság a rapelőadók élnek, az bőven benne van. Persze nem a magyarok, mivel németeket hallgatok, így onnan tudok példákat mondani. Egy 24 éves csávó például kb. 250 ezer ft-ot keres óránként(!) csak a Spotify-al. Nálam az számít luxusnak, amikor valaki 35 milliót tud költeni egy karórára, naponta több milliót ruhákra, több százezret kajára és szállásra, utazásra, stb. Ezt fel se tudjuk fogni, amikor már annyi pénze van az embernek, hogy pár tök idegennek megvesz egy boltnyi cuccot, meg képes kiadni 300 ezret egy egyszínű pulcsiért, tehát tényleg bármit csinál, sose fogy el a pénz.
2019. dec. 23. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!