Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megyek leszámolni de nincs...

Megyek leszámolni de nincs majdnem egy hónaprol táppénzes papírom, mit mondjak az irodában?

Figyelt kérdés
Rosszindulatú kommenteket nem kérek, kérlek segítsetek hogy mit mondjak miért nincs táppénzes papírom miért nem mentem leszámolni egyből. Nagyon félek
2019. dec. 4. 13:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az igazat.
2019. dec. 4. 13:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit kéne hazudni egy hivatalos papírról. 🤔 Tényleg, miért is nincs?
2019. dec. 4. 14:03
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem hazudni szeretnék csak mondani valamit amivel nem lesz nagyobb baj
2019. dec. 4. 14:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is az igazságot.
2019. dec. 4. 14:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne nőni és vállalni a felelősséget a tetteinkért, azaz az igazságot kellene mondani.

És ez nem rosszindulatú komment, hanem segítség a jövőre nézve - általában nem szokták szeretni a sumákoló embereket.

2019. dec. 4. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy mitől félsz? Azt úgyis tudod, hogy megszűnik a munkaviszonyod, max. ordítoznak Veled egy sort és kész.
2019. dec. 4. 14:20
 7/18 anonim válasza:
100%
Nem fizetik ki az egy honap táppénzedet
2019. dec. 4. 14:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

Nem hazudni szeretnék csak mondani valamit amivel nem lesz nagyobb baj"

Mivel nem osztottad meg velünk azt, hogy miért nincs táppénzes papírod, így hogyan húzzunk ki a bajból, ha semmit nem tudunk?

Lehet, hogy van valami épkézláb indokod, de igazából ez a munkaviszonyodat, távozásodat nem befolyásolja már.

2019. dec. 4. 14:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ami biztos, hogy igy ezt a honapot nem fogjak kifizetni. Ha mar kifizettek, akkor meg rosszabb, ugyanis nem a fizetest vetted fel jogtalanul, hanem a tappenzt, ami (azon tul hogy vissza kell fizetni) megvalositja a tappenz-csalast, az viszont nem is Pth.-ugy, hanem buntetojogi.

Plusz valoszinu, hogy azonnali kirugas lesz a vege a ceg reszerol, jol fog mutatni a papirjaidon is.

2019. dec. 4. 14:33
 10/18 A kérdező kommentje:
2 naprol van táppenzes papirom de utána 3 hétig meg voltam fázva lázas voltam, nem tudtam menni doglozni az orvos meg nem adott tovább táppénzes papirt. Ez van.
2019. dec. 4. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!