Miért van az hogy mindenhova tapasztalatot kérnek?
Figyelt kérdés
Szinte minden cégnél ez van dehát így meg nem tapasztalatot szerezni mert nem vagy tapasztalt és nem tudsz munkába állni.2019. dec. 2. 19:31
11/23 anonim válasza:
Mert minden cég azt gondolja, hogy ő sz@rta a spanyol viaszt :D.
12/23 A kérdező kommentje:
Én nem járok egyetemre és nem is jártam tehát nem tudom milyen gyakornokról beszéltek. Hegesztő a szakmám merthogy azzal ellehet helyezkedni legalábbis amikor tanultam azt mondták. Nincs nagy gyakorlatom benne persze az alapokat tudom de így meg nem alkalmaznak vagy nem akarnak alkalmazni merthogy kezdő vagyok éa eleontom esetleg a drága anyagokat.
2019. dec. 3. 09:25
13/23 anonim válasza:
Meg kell valtoztatnod a szemleleted.
Ha nem tudsz hegesztokent elhelyezkedni, akkor irany egy masik varos, masik orszag, masik munkakor (cegnel), ahol van hegesztes is.
14/23 A kérdező kommentje:
Miért én menjek amikor Magyar vagyok.
2019. dec. 3. 17:07
15/23 anonim válasza:
Oda kell menni ahol munka van meg megfizetnek.
Ez a nagy baj a mai fiatalokkal nem akarnak dolgozni,nem akarnak tapasztalatot szerezni már suli közben,persze áldozatot se igen hoznának,hogy költözni arrébb.
16/23 anonim válasza:
Tök mindegy, mit kérnek, simán behívtak már olyan helyre is, ahová a kiírás szerint kellett volna tapasztalat (nekem nem volt, mégis pályáztam).
17/23 A kérdező kommentje:
A mai fiatalokkal az a baj hogy még régebben aki akart az dolgozott és internet sem volt az emberek személyesen keresték fel a munkákat és nem volt beléptető rendszer és biztonsági őr. Mostmár nem lehet megkőzelíteni a munkahelyeket még önéletrajzot sem lehet vinni személyesen és külföldön sem kap egyből az ember munkát de szállás kell arra anéhány hónapra is akár tehát minimum 5 millióval érdemes neki indulni akinek nincs kint imserőse különben elfog veszni és pénze sem lesz. Nem úgy megy hogy veszek repülőjegyet és már indulok is aztán lakok a híd alatt mert nem találok egyből állást. Internetes álláskeresés meg egyenlő a 0-val sajnos. Nagyon kevés cég hírdet munkákat aki meg hírdet az pedig nem veszi fel a jelentkezőket többnyire pláne pályakezdőket.
2019. dec. 3. 20:30
18/23 anonim válasza:
El vqgy tevedve kerdezo.
Meg gyerek lehetsz.
Nem kell 5 millio.
Van egy jo par kozvetito, amelyik szallassal, munkat ajanl.
Volt olyan hazai ceg, amelyik meg a kiutat is fizeti, mert annyira nincs ember. Melle a szallast is allja.
200.000 ft is eleg, ha eletrevalo vagy.
20/23 A kérdező kommentje:
200 ezer elég a kiútra de lakni is kell valahol és akinek nincs kint ismerőse? Közvetítők nem jók mert nagyon sok az átverés illetve a közvetítő egy csomó pénzt lehúz saját maguknak. Külföldre csak annak érdemes kimenni akinek már eleve lennw fix állása szállása és pénze.
2019. dec. 4. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!