Girlll3 kérdése:
Milyen nyugis munkaköröket ismertek?
Figyelt kérdés
Azért a fizetés sem utolsó szempont.2019. dec. 2. 15:04
11/18 anonim válasza:
Nagy vállalkozó aki már csak az irodàjàban ül és kameràn nézi az alkalmazottjait és a boltjait. Ezen kívül még számolja nap végén a bevételét, és odaadja hó közepén a fizetést az alkalmazottjainak. Igen, ismerek ilyet. Mindent a titkàrnője csinál, még orvoshoz is ő kér neki időpontot, boltba is a férje megy. Ő maximum nyaralni mozdul ki.
12/18 anonim válasza:
Az éjjeliőr nem nyugis? :D Nálunk ott a kórházban este hattól reggel hatig vannak, külön épületben. Van bent ágy, tévé, wifi, koshűtő. A sorompó automata, ha esetleg be akarna áenni valaki. 2-3 alkalommal áennek egy kört, amúgy csak képernyőt bámulnak. Hát mi ez, ha nem kényelmes?
13/18 yoshimitcu válasza:
Utolsó már próbáltad hogy éjjeli őrködni olyan jó? Egy hónap után sírva menekülnel. Az állandó éjszakazas kikészít egy idő után. Másnap egész nap olyan vagy mint a mosott szar. Ha valami történik vagy eltűnik ő a felelős. 2 óránként mehet csekkolni hóba jégbe. Mire bealszik mehet csekkolni megint. Megtamadhatjak leuthetik. Ráadásul általában bejelentve sincsenek. Táppénz szabadság nem létezik. Lenyomnak 240 300 órákat szarert hugyert videken. Az neked nyugis? 😀
14/18 anonim válasza:
Igen nyugis, a gyári robothoz vagy vendéglátási robothoz mindenképp
15/18 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy könnyű, hanem azt hogy nyugis. Értem én az érveidet, de azért megszakadnia nem kell. Száz másik melót lehetne mondani, ami sokkal stresszesebb ennél.
16/18 anonim válasza:
Masszőr, fodrász (aki csak időpontra fogad), takarító (irodában vagy plázában), teremőr múzeumban, eladó egy drágább butikban, kertész.
17/18 anonim válasza:
Programozo tesztelo, hidd el ennel nyugisabb nincs. Jo helyeken nem lovoget a fonok, csapatbe egy celert dolgoztok, akkora a fizetesed par ev utan hogy lazan megelsz belole sot nagyjat felre is tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!