Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy vadászpilóta mennyit keres?

Egy vadászpilóta mennyit keres?

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem sokat, mert nem olyan mint egy repulogep vezeto aki sok ember eleteert felelos. Csak a sajatjaert max 2 ember eleteert felelos. Azonkivul nincs rajuk tul nagy szukseg, es neki az is a fizettseg resze hogy ilyen draga gepben ulhet. Mintha pl. te urhajos lehetnel, en akar ingyen is elvallalnam :D
2019. nov. 24. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
De hogy konkretumot irjak, amerikaban 90.000 dollart keres egy pilota evente, ami egy informatikus berenek felel meg. Idehaza szerintem is hasonlo lehet a helyzet, atlag fizetesuek.
2019. nov. 24. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
90e dollar azért nem átlag, inkább jobb egy kicsivel... Egy kamionos pl megkeresi.. De Amerikában a egy mezei pilóta, egy kis cégnél elég rosszul keres az évi 50e dollárt sem éri el, Halom túlóraval. Ellenben aki nagy gépet vezet nagy cégnél az nagyon jól keres.. Bár mire odajut legalább 2 évi bérét már beletette onkoltsegen
2019. nov. 24. 12:29
 4/12 exronin ***** válasza:
86%
1, mi értelme van így találgatni, úgy, hogy érdemi választ nem adsz? Akkor már egyszerűbb lenne odaírni, hogy nem tudom.
2019. nov. 25. 07:38
 5/12 anonim ***** válasza:
17%

exronin, okoska: a kérdés NEM korrekt. A vadászpilóták sem keresnek egyformán, függ attól, hogy hol, milyen gépen repül, milyen géptípusokra van vizsgája, milyen rutinja van, stb, stb.

Tehát a korrekt válasz MINDENKI részéről az, hogy NEM TUDOM!

Mert, mint a viccben a kérdés: mennyi? A válasz: MI mennyi?

2019. nov. 26. 12:18
 6/12 ronin83 válasza:
100%

Távol álljon tőlem, hogy mindenkit kioktassak, de minek írogattok, ha lövésetek sincs? Géptípus? Hányféle vadászgép van szolgálatban Magyarországon?

Nna, hogy tőlem telhetően megfeleljek a kérdésre: ha konkrétan vadászpilóta vagy, akkor egy JAS-39 Gripent vezetsz, és pont. Az alábbiak a helikopterezőkre nem pont így vonatkoznak.

Először is van egy alapilletményed, ami a rendfokozatod és a szolgálati időd függvénye, pl. egy húsz éve szolgáló őrnagy kb 300e-ez visz haza. A pilóták főhadnagynak születnek, és legjobb tudomásom szerint max ezredesek.

Ehhez jár egy az alapilletmény veszélyességi pótlék, ami a kiképzés alatti 173%-ról max 309%-ra nő, az erről szóló reglamát már nem pontosan értem. Ez azt jelenti, hogy egy éve szolgálatban lévő hadnagyként kiképzés alatt már haza lehet vinni majdnem 4 kilót, plusz, mivel közszféra, nyelviizsga és egyéb pótlékok itt is vannak. Vagyis: mocskosul jól keresnek. Ami a buktató, hogy rémisztően nehéz bekerülni, végezni meg méginkább. Csak azt vedd számításba, hogy van kb tizenpár repülőnk. Ha kedvet érzel magadban, régen Szolnokon csináltak repülős tábort, a helyi hadkiegparancsnokság tud segíteni. Diploma alap, max 25 lehetsz, és igazi tenyészállatnak kell lenned :). Abszolút látás, hibátlan csontozat, stb. És max 190cm, különben nem férsz bele. Bérszámítást amúgy itt tudsz csinálni: [link]

de itt a részletes szabályozás is:

[link]

Nem tudom, mennyire pontosak/hatályosak, de kiindulási alapnak, gondolom, jó lesz. Hajrá ;)!

Többiek: az ÖSSZES adat elérhető az interneten, én se vagyok pilóta, még csak katona se, csak a gugli a barátom.

2019. nov. 28. 08:28
 7/12 anonim válasza:
64%
Senki sem a fizetésért megy el vadászpilótának te gy..kér.
2019. nov. 29. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tobben mint amennyit te talalsz !
2019. dec. 3. 17:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

6#: "Hányféle vadászgép van szolgálatban Magyarországon?"

Okoska... Mert bizony csak Magyarországon lehet vadászgép pilóta valaki. Ugye? Ismerősöm Angliában repked, persze neked erről lövésed sincs...

2019. dec. 4. 10:11
 10/12 ronin83 válasza:
100%
Nem szokásom viszontválaszokat posztolni, de te annyira "jólértesült" vagy, hogy üvöltesz érte. Uggyan szerinted ki az isten haragját érdekli, hogy Angliában (amit mellesleg Egyesült Királyságnak hívnak, máskor fel se merülne, de ha már ott repked a haverod, illenék tudni, hogy a RAF hová is tartozik), Németországban vagy Szváziföldön mit keres egy pilóta? Az ismerősöd hol/hogyléte pont ennyire érdekel bárkit is. Sajnálom, ha csalódást okoztam. Ha azt kérdezik, hogy hogy kell árvaellátást igényelni, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ellenbizonyításig azt feltételezem, hogy Magyarországról van szó. Egyfelől azért, mert a kérdező nem jelölt meg mást. Másfelől, ha Burundiban szeretne vadászpilóta lenni, lehet, hogy egy burundi oldalon érdeklődne. Nem is olyan bonyolult, ugye? Ennyit erről. Végezetül. HA már ilyen kiterjedt ismeretségi köröd van fontos emberekből, akkor miért nem írtad le, hogy a magyar viszonyokat nem tudod, de "Angliában" ennyi? Jelzem, ott sincs nagy választék géptípusból, van kb. 4 Lightningjuk, a többi Typhoon, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy orbitális kereseti különbség lenne köztük. Nálunk koppra ugyanannyit kerestek a MiG- és a Gripen-pilóták. Szóval ami minimális információtartalma volt a hozzászólásodnak, az is marhaság volt. Szépen kérlek, ne égesd magad tovább, és zárjuk ezt le!
2019. dec. 5. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!