Hogyan lehetnék vadászpilóta?
Úgy értem milyen képzéseken kell átesnem? A Royal Air Forceba lehet jelentkezni, igaz uk lakosnak kell lenni, de ahhoz csak 3 év itt lakás kell (meg talán vizsga?)
De a lényeg az hogy mennyi évre kell elköteleznem magam, milyen képzések kellenek hozzá stb?
Nem tudom konkretan a RAF eseten mik a feltetelek, de altalaban egy hadseregnel a jelentkezok 90%-a pilota szeretne lenni, a tobbseguk viszont max gyalogos lehet. Oriasi a versenges a pilota "poziciokert", es egy tobbtiz millio dollaros gepet nem biznak akarkire. Nagyon intelligensnek es ambiciozusnak kell lenned, es ha "how to become RAF pilot"-ra valo kereses helyett itt kerdezel, abbol az jon le, hogy nem vagy egyik sem. :)
Egyebkent ha lehet hinni itt az infoknak, anyagilag nagyon nem eri meg, 30kGBP/hoert kockaztatod az eleted es nyalod a feletteseidnek a talpat: [link]
"A csúcstechnika"
Hat a hasznalatban levo vadaszgepek kb 30-40 eves technologiai szinvonalat kepviselnek.
"hanem maga a dolog,hogy mit is vezetek, ki is vagyok"
Jo, elhiszem, de jelenleg te csak egy eltevedt kisfiu vagy, aki rossz helyen kerdezoskodik olzan dolgokrol, amiket soha eleteben nem fog megtapasztalni. De hajra, bizonyitsd be, hogy tevedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!