Üzletvezető, Üzletvezető-helyettes állásra mennyit fizet egy Coopos bolt?
Egyéb juttatások?
Munkába járás támogatása?
Erzsébet vagy Széchenyi kártya?
Melyik Coop,Pólus,Mecsek,Coop star stb...?
Az a nem sokkal több,mint egy eladó, mennyi?
van ahol kapnak netto 250.000-et
és van ahol rád akarják tukmálni a 180.000-etm,hogy az milyen jó...
Ekkora baromságot..miért mennék én börtönbe?
ott voltam? NEM
szar volt a létra? Nem....ha szar cserélni kell!!
Én,mint vezető,nem teszem ki a munkavállalómat veszélynek!
Azt csak az idióták csinálják!
"Nem kell rettegni, senki nem megy börtönbe mert a másik leesett a letrarol.'
Akkor olvasd át a 1993. évi XCIII. törvényt és a hozzá kapcsolódó 40 rendeletet. Vagy kérdezz meg egy munkavédelmi szakembert.
"Ekkora baromságot..miért mennék én börtönbe?
ott voltam? NEM"
És ? Fingod sincs a munka törvénykönyvéről, a felelősségről, a munkavédelemről, törvényekről és rendeletekről, így ne menj üzletvezetőnek.
Vagy menj, nem érdekes.
"40. § (1) A munkafolyamatot, a technológiát, a munkaeszközt, az anyagot úgy kell megválasztani, hogy az sem a munkavállalók, sem a munkavégzés hatókörében tartózkodók egészségét és biztonságát ne veszélyeztesse.
(2) * Olyan munkahelyen, ahol különböző munkáltatók alkalmazásában álló munkavállalókat egyidejűleg foglalkoztatnak, a munkavégzést úgy kell összehangolni, hogy az ott dolgozókra és a munkavégzés hatókörében tartózkodókra az veszélyt ne jelentsen. Az összehangolás keretében különösen az egészséget és biztonságot érintő kockázatokról és a megelőzési intézkedésekről az érintett munkavállalókat, munkavédelmi képviselőiket, és a munkavégzés hatókörében tartózkodókat tájékoztatni kell. Az összehangolás megvalósításáért felelős a felek által szerződésben meghatározott munkáltató, ilyen kikötés hiányában az a személy vagy szervezet, aki, illetve amely a tényleges irányítást gyakorolja, ennek hiányában, aki a munkahelyért a fő felelősséget viseli, ha ilyen nincs, akkor az, akinek a területén a munkavégzés folyik."
Felelősség vállalása nem egyenlő a börtönnel. Ha ez így volna a munkáltatók 50+%-a börtönben ülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!