Ti ledolgoznátok egész életeteket egy munkahelyen? Milyen lenne ez a munkahely számktokra?
én alapból nem dolgoznék egy életen át, annyi jó dolgot lehet csinálni. Dolgozni 5-10 évet kell jó megtakarítást csinálni aztán ingatlanba fektetni és kész.
De ha mindenképp 40 év...akkor állami céghez mennék akta tologatónak egész nap facebookoznék :D
Hogy 40 évig más ossza be az időmet, kötve legyen évente 250 munkanapom, napi 9 órában + utazás, és mellé évi 20-30 nap szabadsággal, aminek a felét nem én osztom be?
Hogyha szabira akarok menni, azt valakinek jóvá kelljen hagynia?
Hogy ne lássam a gyerekemet felnőni, mert napi 9 órát + utazást töltök a munkahelyemen?
Hogy ne tudjak elmenni 3 hónapra nyaralni, mert max 2 hetet lehet kivenni, egyhuzamban, azt is min fél évre előre kérvényezni?
Leghosszabb munkaviszonyomat töltöm most, 3. éve vagyok a cégnél, de már a falat kaparom, hogy a többség ezt nevezi "felnőtt létnek" amikor kb olyanok vagyunk mint a gyerekek.. el engedélyt kell kérni, hogy eljöhessek előbb, engedélyt kell kérni, ha később akarok bemenni vagy szabit akarok kivenni. 1 hónap szabit nem lehet kivenni, hülyének is néznek (hiába lenne rá elég napom)
Napi 15 órából kb napi ~5 órám van amit szabadon osztok be, és ebben akkor benne van saját magam ellátása. szóval bruttó 5 órára kellene párkapcsolatot építenem, gyereket vállalnom, kikapcsolódnom, fejlődnöm, karriert építenem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!