Van itt postai ügyintéző?
felvennének a postára ügyintézőnek az ablakba ( csekk, levél) nem tudom elvállaljam-e. Elötte szeretnék véleményeket kérni olyanoktol akik ott dolgoznak.
Milyen a munka? fizetés? van cafetéria? munkaidő?
köszönöm
Én is nagypostán dolgozom, váltott műszakban. Egyik nap 7-től vagyok fél 3-ig, másik nap fél 1-től háromnegyed 8-ig. Ez az átlag, de van, hogy csak 6 órázok, 2 hónapban egyszer 12 órázok. Havonta nettó a 230-250-et kapok, óraszámtól függően, de mikor elkezdtem 210 volt a bruttóm.
Ezen felül, ha értékesítek, jön a jutalék, egyszer ugye a fizuval és negyedévente megkapom megegyszer ösztönzőként. Tavaly februárban választhatunk milyen béren felüli juttatást szeretnénk, nekem szép kártyám van, arra megy minden hónapban 25 ezer forint, de rengeteg lehetőség közül lehet választani.
Tényleg néha zavaró a vezetőség felül az állandó piszkálás az értékesítéssel, de szerencsére kifogtam egy viszonylag jófej főnököt, úgyhogy nem vészes.
És még annyi, hogy minden karácsonykor is van jutalom, tavaly utalványt kaptunk, most pedig készpénzben jön a fizuval együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!