Megbeszélt állásinterjú után a részleteket tartalmazó e-mailt nem kaptam meg. Nem tudom elérni azt akivel beszéltem. Mit tegyek?
Múlt héten hívtak egy állásinterjú miatt. Mondta a HR-es, hogy valószínű XY telephelyre kell majd menni, de majd elküldi a részleteket e-mailben. Mivel ígérte az e-mailt így azt se írtam le hányra kell menni, és ugye az se biztos hogy arra a telephelyre amit mondott. Az e-mailt azóta sem kaptam meg. Mivel holnap lenne az interjú, így ma próbáltam elérni, de kiderült ez egy országos központi szám, ahol ha nem tudom a melléket csak olyan menüpontok közül tudok választani, mint "új üzlet nyitás"/"értékesítési lehetőség" stb.
Mit tegyek? Odamenni nem látom értelmét, hisz azt se tudom kit keressek, pontosan hova menjek és hányra.
Már átnéztem a spameket és a törölt e-maileket, de 100%- hogy nem küldte, elfelejthette vagy rossz e-mail címre küldte.
Arra gondoltam, hogy holnap hátha hívni fog hogy hol vagyok és akkor elmondom az igazat, hátha megbeszélhetünk egy új időpontot.
Szerintem nem :) Egyszer már voltam hasonló helyzetben pár éve. Akkor visszahívtam a HR-est és kiderült, hogy teljesen kiment a fejéből, el volt havazva.
A múlt héten egyébként azt ígérte, hogy majd másnap küldi az e-mailt, mert aznap "már nincs rá ideje", ezért is gondolom hogy pusztán elfelejtette.
Már bocsi, de ez nem kerek. Mi az, hogy nincs ideje aznap elküldeni az e-mailt??
Ilyet még nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!