Le kellene tagadnom pár iskolai végzettséget, elég lehet ha adott évekhez nem írok semmit vagy kamuzzak valamit?
Figyelt kérdés
Van egy felsőfokú szakképesítésem ami persze nem azt jelenti hogy agyoniskolázott lennék , viszont ahhoz az álláshoz amire jelentkeznék ez sok lenne. Valószínű hogy nem vennének fel mivel oda túlképzett lennék. Már korábban jártam így ott a csávó meg is kérdezte hogy ilyen végzettséggel mit akarok itt. Szóval elég ha nem írom bele az Önéletrajzomba ? Aggodalmam az hogy megfogják kérdezni ha behívnak , hogy azokon az éveken mit csináltam. De azt nem akarom mondani hogy tanultam de azt sem tudom mondani hogy dolgoztam.2019. nov. 17. 19:46
1/3 anonim válasza:
Első körben pályázz a képzettségednek megfelelő posztra.
Egyébként hagyd ki és kész.
Én speciel rákérdeznék, de nem vagyok HR-es...
Ha rákérdeznek mondd azt, hogy valami tök más munkát csináltál, amit azért nem írtál be, mert nem releváns tapasztalat.
Csak találj ki valamit (krumplit sütöttél a mekiben, vagy mit tudom én.
2/3 anonim válasza:
Szerencsét próbáltál külföldön,de rájöttél, hogy nem neked találták ki.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ennyire nem elemzik ki az önéletrajzot, hogy az életed minden egyes hónapjával el kell számolni pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!