Milyen munkát tudnék így vállalni, amiből meg lehet
élni egyedül?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, van egy érettségim és egy felsőfokú angol nyelvvizsgám. Egyedül élek akbérletben, családom és várható örökségem nincs, a félreértett pénzem kb. 160 ezer Ft.
Eddigi munkatapasztalatom csak gyári munka, de most költöznöm kell és szükségem lesz valami olyanra, amivel havi nettó 250-et meg lehet keresni.
2019. nov. 17. 09:12
1/9 anonim válasza:
First level service desk, ha erdekel privatba küldök
2019. nov. 17. 09:16
2/9 anonim válasza:
Ne lakj egyedül albérletbe, ha nem engedheted meg magadnak
2019. nov. 17. 09:30
3/9 anonim válasza:
Esetleg gondolkodj szállásos gyári munkákban,ha nem lesz más megoldás,de a felsőfokú angollal tudnál értelmesebb munkát is vállalni,esetleg fogadhatsz magántanítványokat.
Én felsőfokú angollal biztos nem végeznék gyári munkát.
2019. nov. 17. 09:38
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok: kibékülhetnél a családoddal is,nem is feltétlenül az anyagi haszon miatt,egy jó érzés,és egy hatalmas lelki tehertől szabadulnál meg,ami előrébb vinne más területeken (munka,magánélet).
2019. nov. 17. 09:41
5/9 anonim válasza:
Üdv!
Ha felsőfokon beszélsz angolul, és nem köt családi szál az országhoz, nincsen ingatlanod és jelentős ingóságod, magyarul mobilis vagy, akkor én a helyedben erősen elgondolkoznék azon, hogy elhagyom az országot és keresek magamnak egy új otthont, ahol felépíthetem az életemet nulláról. Angollal azért el tudsz boldogulni elég sok országban ezen a kontinensen belül is. Nincs veszteni valód! Sok sikert és kívánom, hogy boldogulj!
2019. nov. 17. 10:32
6/9 anonim válasza:
Azért az kérdés, hogy 8 év távlatából mennyire kopott meg az a felsőfokú angol.
2019. nov. 17. 12:48
7/9 anonim válasza:
Miért nem tanulsz valami szakmát? Amúgy, ha semmi nem köt ide miért nem mész külföldre?
2019. nov. 17. 13:01
8/9 anonim válasza:
Tobb its cegnel is van atkepzo tanfolyam ahol a vegen programozo leszel :) ha erdekel nyomj egy olyant le es par even belul nem is csak 250 nettot fogsz kapni
2019. nov. 17. 13:57
9/9 anonim válasza:
Külföld, szállásos angliai vendéglátós munkák. Nem kell sok kezdőpénz,mert szinte mindig állják a kaját is. Angliába már 10 ezerért is van repjegy. Ha albérletben vagy akkor gondolom a kauciót is visszakapod. Abból már ki lehet menni. Én csak ajánlani tudom, a legalja szobatakarításból is félreteszel minimum 1 milliót fél év alatt. Nekem sajnos voltak tartozásaim, ezért 'csak' 2 milliót sikerült félretennem fél év alatt, de munkatársamnak 3 millió fölöttire sikerült. Keress rá gumtree.com-on arra,hogy general assistant in great britain és küldd el a CV-det az összes helyre. A general assistant hotelban felszolgál,segít a reggelikészítésben, takarít, check inel. Még változatos is, sokkal jobb mint a gyári munka. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!