Nemcsak átverés ez a távmunka?
Van egy honlap: www.tavmunkaklub.hu -ők ajánlottak nekem munkát, h kell fizetni 2000 ft-ot, aztán neten kell dolgozni...ilyeneket, h fordítás, gépelés, telefonügyelet stb. és azt mondta egy elég hitelesnek tűnő nő (telefonon) h ő is csinálja, és szerinte megéri. Már több forrásból is hallottam erről a munkáról...és azt mondták, h fizetnek is...választhatok, h számlára vagy postán kérjem...
Szerintetek csak átverés? Vagy érdemes belekezdeni?
Visszautasítom, hogy agitátor lennék, csak a kérdésre válaszoltam.
De pontosítok: én is nézegettem, de nem láttam garanciát a fizetésre. A cégről a neten alig lehet találni valamit (se jót, se rosszat), a fórumokban mintha kimoderálnák a negatív véleményeket. De ez lehet, hogy csak üldözési mánia :)
Köszönöm 13:32 hozzászólását, ilyen személyes tapasztalatok sokat segítenek a döntésben.
(10:19 voltam ismét)
A "távmunkával" kapcsolatban az alábbi kis történet jut eszembe. (Állítólag USA-.ban történt.)
Hírdetés jelent meg, a következő szöveggel:
"Akar milliomos lenni? Küldjön tíz dollárt és válaszlevelet bélyeggel, - én megírom."
Aki elküldte a tíz dollárt, a következő választ kapta:
" ÍGY "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!