Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nemcsak átverés ez a távmunka?

Nemcsak átverés ez a távmunka?

Figyelt kérdés

Van egy honlap: www.tavmunkaklub.hu -ők ajánlottak nekem munkát, h kell fizetni 2000 ft-ot, aztán neten kell dolgozni...ilyeneket, h fordítás, gépelés, telefonügyelet stb. és azt mondta egy elég hitelesnek tűnő nő (telefonon) h ő is csinálja, és szerinte megéri. Már több forrásból is hallottam erről a munkáról...és azt mondták, h fizetnek is...választhatok, h számlára vagy postán kérjem...

Szerintetek csak átverés? Vagy érdemes belekezdeni?

2008. nov. 17. 18:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
vagy kettővel
2008. nov. 19. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Visszautasítom, hogy agitátor lennék, csak a kérdésre válaszoltam.

De pontosítok: én is nézegettem, de nem láttam garanciát a fizetésre. A cégről a neten alig lehet találni valamit (se jót, se rosszat), a fórumokban mintha kimoderálnák a negatív véleményeket. De ez lehet, hogy csak üldözési mánia :)

Köszönöm 13:32 hozzászólását, ilyen személyes tapasztalatok sokat segítenek a döntésben.

(10:19 voltam ismét)

2008. nov. 19. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű felismerni a csalókat, a távmunka esetében ha előre kérik a pénzt, illetve a befizetést, NE DŐLJETEK BE NEKIK!!!!
2008. nov. 21. 16:10
 14/15 anonim válasza:
100%

A "távmunkával" kapcsolatban az alábbi kis történet jut eszembe. (Állítólag USA-.ban történt.)

Hírdetés jelent meg, a következő szöveggel:

"Akar milliomos lenni? Küldjön tíz dollárt és válaszlevelet bélyeggel, - én megírom."

Aki elküldte a tíz dollárt, a következő választ kapta:

" ÍGY "

2008. nov. 23. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
Jó lenne, ha konkrétan a távmunka-klub-ról írnátok, nagyon érdekelne engem is!
2008. nov. 24. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!