Csomó faluban nincs normális fogorvos csak az sztk-s bóvli!!
Nálunk egy román család költözött ide, és nyitottak egy magánrendelőt, csomóan átmentek oda, mert normális otthonos, helyben van röntgen, és nem egy elmebeteg barom a nő aki csinálja!
De isemrek oylan heylet is ahol 5 falu tartozik egy fogorvoshoz, aztán be se lehet jutni annyian vannak állandóan, ráadásul egy undok vénasszony a fogorvos aki már alig lát..
2010. júl. 18. 11:29
12/17 anonim válasza:
A saját vállalkozás a legrosszabb döntés mióta multivilág van..
Hogy versenyezne akárki is a tesco árakkal??
nyáron még esetleg ott vannaka piacok, de télen???
2010. júl. 18. 11:31
13/17 anonim válasza:
11:29: Igen, max falun lehetne, bár én is onnan jöttem és itt becsődölt a magán vállalkozás, mert pl. hiába tartozott 4 falu 1 fogorvoshoz, én sose láttam sorban állást, a fickó is kedves, én mikor bejelentés nélkül mentem hozzá 1 azaz 1 perc alatt sorra kerültem. Nem tudom mi van azzal a sok emberrel, de nálunk ez volt a helyzet. És azért a gépek, röngtgen, ez az amaz, engedélyek, sztem olyan 10 milliónál kezdődik, na meg a helység, bár az a legkisebb gond, városban tényleg az, hogy kinek a praxisát veszed meg? Faluban meg vagy bejön vagy nem, mert szerintem nálunk. Egyébként utolsó: Én nem élelmiszer boltra gondoltam, mint saját vállalkozás, az tényleg max falun jön be.
2010. júl. 18. 11:36
14/17 anonim válasza:
-mert szerintem (akartam írni egy hosszabb lélegzetvételnyi dolgot, de inkább nem fejeztem be)
2010. júl. 18. 11:37
15/17 anonim válasza:
11:31
az élelmiszer ipar felejtős.. egyéni vállalkozáshoz vmi sokkal robbananóképes kell!itt megjegyzem: -saját vállalkozást csak kreatívitással,rengeteg türelemmel,problémamegoldó képeséggel stb.. és "némi" tőkével lehet nyitni és vezetni!
2010. júl. 18. 19:41
16/17 anonim válasza:
mindenesetre ha jól csinálod,megéri befektetni!:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!