Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten kevésnek számít ez...

Budapesten kevésnek számít ez a fizetés?

Figyelt kérdés

Egy webáruháznál foglalkozok online marketinggel. Változó a fizetésem, mert teljesítményarányos része is van. De kb. nettó 200-250 között ingadozik. Nemrég váltottam, de előző helyen még ennyit se kaptam. 1 év tapasztalattal ez tényleg annyira rossz fizetés pesten?

Profession bériránytűje szerint nettó 300 000 ft, fizetések.hu-n pedig 420 ezer bruttó ez a terület, itt gyakorin is olyan nagyokat írnak az emberek de én nem tapasztalom azt a több száz ezres pénzeket sehol

Csak én fogtam ki rossz helyeket vagy lehet többet is keresni ebben a szakmában?

2019. nov. 5. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is teljesen rendben van. Tapasztalattal majd lesz több is.
2019. nov. 5. 19:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy mostanában azért voltam egy pár interjún és sehol nem mondtak ennél többet. Még nagyobb számtech-es shopoknál 200 alatt ajánlottak bőven, amikről azt hinnénk, hogy ha máshol nem, legalább ott vannak nagy pénzek :)
2019. nov. 5. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Ezt több tényező is befolyásolja.

Ha nem kell idegen nyelvet használni, akkor elfogadható a nettó 250.

Viszont, ha nemzetközi szintű marketinggel foglalkozol, akkor inkább 350-400 nettó.

2019. nov. 5. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan, a nyelv itt a kulcskérdés. Magyarral sosem fogsz normális pénzeket keresni.
2019. nov. 5. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
A-ból B-be jutni az életben kevés, de ahhoz képest átlagos, hogy a legtöbb ember kb. ekörül keres, szóval így nézve megüti az átlagot és nem kevés.
2019. nov. 5. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ah, a statisztikákat ne nézd, nem tudom honnan szedik az adataikat, de azok mindig túloznak.
2019. nov. 5. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Én is úgy gondolom, hogy a nyelv sokat számít. Az én szakmámra azt írja, hogy nettó 400 az átlagfizetés 3 év tapasztalattal. Ennek ellenére tavaly nettó 299 ezres ajánlatot kaptam + kb havi nettó 30 ezer cafetériát, igaz nem kértek nyelvet. Szerintem a bériránytű nem túloz sokat, és ha megnézel más hasonló oldalakat (pl. fizetések.hu) ott is hasonló adatot látsz.
2019. nov. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!