Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy polgármesteri hivatalban...

Girlll3 kérdése:

Egy polgármesteri hivatalban dolgozó anyakönyvvezető mennyit kereshet?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy pár éve, 3-4 éve dolgozó ember, akinek diplomája is van.

2019. nov. 3. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem én, csak más ismerősöm azt mondta, hogy aki közigazgatásban dolgozik, diplomásként, tanult egy csomó jogot, az tuti jól kereshet. Minimum nettó 250-et. És hát... azért most is születnek gyerekek, csak el nem tudom képzelni, hogy mégis mire, minek. Hogy tudják majd felnevelni, mégis mire elég ez a pénz? Egy csomóan albérletre szülnek, na azt sem értem. Az nem egy biztos pont. Mondom ezt úgy, hogy közel vagyok a harminchoz. Egy kicsit elkanyarodtam a témától, csak ledöbbentem ettől a fizetéstől.
2019. nov. 4. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

A 250 minden, csak nem jó fizetés amúgy.

Az albérlet meg semmivel nem bizonytalanabb, mint a lakáshitel, ha nem fizeted, ott is elveszik a lakásod.

Az önkormányzati marikák meg hiába tanultak jogot (ha egyáltalán), ha csak arra jók, hogy megkérdezzék a delikvens nevét, személyi adatait, majd beírják egy cellába, általában hibásan.

2019. nov. 4. 20:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem egy anyakönyvvezető nem csak ezt csinálja, de ahogy gondolod... Nem szép dolog más munkáját lenézni, téged is ilyen egyszerű emberkék szolgálnak ki. 250 ezerből már azért csak jobban boldogulsz, mint 150-160-ból. Végül is csak 100 ezer forint a különbség... de ahogy gondolod. Lakáshitel, na arra sem érdemes szülni. Ha nincs saját lakásod, akkor inkább ne, én így vagyok vele.
2019. nov. 4. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Akkor gondolom van egy gazdag nagyszülőd. Mert a havi 160ból SOHA nem lesz hitelmentes saját lakásod.
2019. nov. 4. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:
De lehet olyan párom, akinek van saját lakása, s valamikor öröklök én is, szüleim lakását, ehhez nem kell gazdagnak lenni.
2019. nov. 4. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

"Értem én, csak más ismerősöm azt mondta, hogy aki közigazgatásban dolgozik, diplomásként, tanult egy csomó jogot, az tuti jól kereshet."

Közigazgatáson belül is vannak különbségek, önkormányzatoknál, kormányhivatalokba nem igen lehet jól keresni, minisztériumokba igen, de oda meg nem egyszerű bekerülni

2019. nov. 5. 01:46
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

A fizetésünk bértábla alapján van meghatározva, vannak esetek,amikor adhat a jegyző emelést,megadott szabályok alapján,de az se túl sok.

Hát valóban több a munkánk,mint ahogy azt itt az egyik kommentelő gondolja,de nyilván kintről csak annyi látszik,hogy ülünk egy asztal mögött,néha bejön egy ügyfél és ennyi. Rengeteg hattermunka, határidős feladatok,egyéb megkeresések,de nem terhelek itt senkit ennek leírásával,mert hosszú lenne. Én is azt hittem,itt többet lehet keresni,de kis településen sajnos örül az ember,ha iylen munkája van helyben. Nyilván egy nagyvárosban ennyiért nem dolgoznék..

2019. nov. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!