Az itt dolgozó ukránok mennyit kereshetnek?
Figyelt kérdés
Egy multinál dolgozom, ott elég sok ukrán van, kíváncsi vagyok hogy mennyi lehet a fizetésük nekik nagyjából.
Én bruttó 350 körül keresek, gondolom nekik is ennyi lehet, illetve azt is hallottam, hogy 1 évig nem kell adózniuk semmit, tehát hazaviszik azt a 350-et nettóba?
Köszönöm!
2019. okt. 3. 15:55
1/6 anonim válasza:
Itt Kecskeméten napi bejelentéssel vannak bejelentve. A cégnek kell kevesebbet adózni utánuk, nem nekik. Attól ők még ugyanúgy minimálbért kapnak
2/6 A kérdező kommentje:
Ja értem, és hogy hogy megéri nekik? Ebből tudnak félre tenni egyáltalán? A szállást mondjuk fizetik nekik gondolom...
2019. okt. 3. 16:46
3/6 anonim válasza:
Nemrég volt egy cikk a Magyarországon dolgozó külföldiekről. Ott az ukránok átlagbére bruttó 270 ezer volt.
4/6 anonim válasza:
Én vidéki multinál dolgozok, itt munkaközvetítőn keresztül vannak ukránok, ők ugyanannyit kapnak mint a többi kiközvetített magyar dolgozó (br 220 eFt alapbér plusz a műszakpótlékok du 20%, éjjél 40%). Szállás, munkábajárás és hazautazás Ukrajnába fizetve van nekik, amilyen alacsony náluk a fizetés még így is jobban megéri itt dolgozni operátorként. Kajára meg higiéniai dolgokra kell végső soron csak költeniük, azért így tudnak félretenni hogy nem fozetnek lakbért, rezsit meg utazást.
5/6 anonim válasza:
Ugynazért éri meg, amiért sok magyar mosogatni is kimegy Nyugatra.
6/6 anonim válasza:
Egy ismerős ukrán srác a samsungon dolgozik. Azt mondta, hogy neki 12 órás munkarendben túlórával nettó 460ezer szokott kijönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!