Minek hívtak be állásinterjúra ha jelöltem a bérigényem már előre és azt nem akarják megadni és 100-al alatta akartak adni? Gondolták elvállalom 100 mínusszal is?
NIncs mit cizellálni beadtam a pályázatot jelölve a bérigényem erre behívnak és ott elmondják hogy felvennének de csak kevesebbet tudnának fizetni. Rugalmas vagyok így figyelek hátha jó lesz. Mennyivel kevesebbet ? 10-el? 15-tel? A frászt, 100 bruttóval.
Felálltam azonnal.
Nem értem minek hívtak be? Csak nem gondolták 100 mínusszal is elvállalom?
Nem mindegy, hogy az a 100 bruttó mihez van viszonyítva...
A béralku kifejezésben benne van, hogy "alku"...
"A béralku kifejezésben benne van, hogy "alku"...“
És részükről hol volt ebben az alku? Mert ők kigondoltak egy bért és pont. Attól el nem tértek. Nem láttam én semmi alkut részükről. Nem mondták azt hogy te 10 ft-ot kérsz mi 6 ft-ot akarunk adni, na egyezzünk meg 8 ft-ban. Ők 250-et gondoltak és pont, itt megállt a dolog. Akkor ez mitől alku?
Ilyen már velem is volt.
A pályázatom tartalmazta a bérigényt.
Végigcitáltak 3 körös interjún és a végén közölték, nem tudják megadni, az igényt.50 ezerrel kevesebbet mondtak.
Ilyenkor nem értem:
Mi a f__sznak hívnak be interjúra, főleg végig 3 körösre?
Hülyeség és felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!