Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sms fizetés? Többi lent.

Sms fizetés? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval lehet hülyeség az egész, de aki ért hozzá örülnék, ha felvilágosítana vagy elmagyarazná.

Gondolkoztam egy kicsit ugye vannak ezek az emelt díjas SMS szolgáltatások na most itt jön amit én "kitaláltak", ha kellene nekem pénz és nem tudok kitől kérni akkor létezik olyan, hogy gyakorlatilag küldök egy sms (nem tudom, hogy az hogyan működik, hogy nekem utalja át gondolom ez is egy szolgáltatás ahol én állítom be, hogy az az SMS amit elküldtem érjen pl: 10000ft) és én ezt meg kapom bankkártyán.

Nem tudom mennyire érthető, de lehet, hogy az egész amit most kitaláltak egy nagy hülyeség.

2019. nov. 2. 11:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a lényege az lenne, hogy nem kéne barátaidtól/családtól pénz kérned főleg nem banktól gyakorlatilag a következő hónapra a telefonszámlád emelkedik meg kamatmentesen.
2019. nov. 2. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
<facepalm>
2019. nov. 2. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Nincs pénzed, de emelt díjas SMS-el a telefonszámládat növeled. És ezt miből fogod kifizetni a hónap végén?
2019. nov. 2. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Van pénzem mint említettem csak megfordult a fejembe egy ilyen egy hirdetésből.

Nem kell letámadni.

2019. nov. 2. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi lettem volna, hogy ez működik-e, de egyből jönnek a negatív kommentek.
2019. nov. 2. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem az ötlet másik oldalról nem érthető, a szolgáltatónak ez mégis miért érné meg? Ha ugyan annyi pénzt küld neked, mint amennyit jóváírnak neki telefonon.

Nem számoltál bele semmilyen költséget ami az utalásokat vagy a telefonszolgáltatást illeti.

2019. nov. 4. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!