A multinacionális cégek általában miért az employer brandingot nyomják bérfejlesztések helyett?
A multik, ahol eddig dolgoztam, ott úgy működött, hogy kialkudtál egy fizetést, majd az a fizetést dobták meg évente egy kicsit.Bruttó Egyes helyeken 20-30 ezerrel vagy pár százalékkal, a legjobb ahol voltam, ott évente 4-5 százalékos emelés volt.
Ha meg egy értékes munkaerő, aki kulcsfontosságú projektben felmondott, sohasem marasztalják.
Viszont ezek a cégek, nyomják ezerrel az employer brandingot.Azaz gyümölcsnap , privát EÜ szolgáltatás....stb
Ha többet fizetnének, akkor abból a fizetésből mindenki eldönthetné,hány banánt és ananászt eszik vagy, hogy melyik magándokihoz akar elmenni.
"Motivációnak" meg adnak egyszeri prémiumot.Nagyon olcsón akarnak "motiválni".
Egyszer meg is mondtam a felettesemnek,hogy sokkal inkább motiváló lenne 15 százalékos béremelés, mint egy hűtőszekrény ára.
Hangsúlyozom mégegyszer, nincs diplomám.
Nem várok el diplomás bért, nem vagyok nagyravágyó.
Itt ülsz a gyakori előtt te is egész nap, minden vagy, csak boldog ember nem, és azt gondolod, a pénz kárpótol?
Dehogy kárpótol. Nincs életed, nincs családod, ha egy ünnepnapon is gyakorizol. Na, a diploma aztán tényleg mindenre jó!
Első gondolatom egyébként az volt, hogy 700 ezret írok.
És a nyakamat ettem volna rá, hogy pontosan ez lesz a válasz: téged nem érdekel, hogy mit hiszek el és mit nem.
Tipikus reakció, mikor valaki vetít, és továbbra is kamuzik. Mindenki így reagálna ilyen esetben.
#11 ez a tipikus reakció igazából, hogy kamusnak hívsz mindenkit, aki nem olyan csicska az életben, mint te :)
Úgy tűnik már hisztiből reagálsz :)
"Nincs életed, nincs családod, ha egy ünnepnapon is gyakorizol. Na, a diploma aztán tényleg mindenre jó!"
Hát ja, ne haragudj már, hogy huszonévesen még nincs családunk, meg leülünk este gyakorizni.
Te retardált vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!