Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok ha a...

Ti mit csinálnátok ha a legjobb haverotok rúgatna ki attól a cégtől ahova még anno te segítettél neki bejutni?

Figyelt kérdés

Én teljesen elvagyok képedve. És ugyanakkor mérges is. Annak idején én könyörögtem a nagyfőnöknek hogy vegyük fel mert teljesen padlón volt a gyerek anyagilag. Az utóbbi 1 évben pedig nem voltam résen és addig furakodott egy magasabb pozícióba amit végül meg is kapott majd úgy alakította a dolgokat, hogy valami gebasz volt állandóan a munkámmal.

Végül lassan 1 hete , hogy szépen elköszöntek tőlem...

Meg is kérdeztem tőle, hogy miért csinálta velem ezt. Erre a válasza annyi volt, hogy az üzleti cégnél nincs barátság majd flegmán elsétált....

nagyon bántónak érzem ezt, nekem eszembe nem jutott volna bántani egy embert akit ráadásul a legjobb haverom.

2019. okt. 30. 13:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez történt, csak én felmondtam mielőtt kirúgtak volna. Sajnos nem tudsz mit csinálni, tanulópénznek jó volt. Én ezek után soha nem szervezek be semmilyen 'barátot' sehova...
2019. okt. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!