Ti mit csinálnátok ha a legjobb haverotok rúgatna ki attól a cégtől ahova még anno te segítettél neki bejutni?
Én teljesen elvagyok képedve. És ugyanakkor mérges is. Annak idején én könyörögtem a nagyfőnöknek hogy vegyük fel mert teljesen padlón volt a gyerek anyagilag. Az utóbbi 1 évben pedig nem voltam résen és addig furakodott egy magasabb pozícióba amit végül meg is kapott majd úgy alakította a dolgokat, hogy valami gebasz volt állandóan a munkámmal.
Végül lassan 1 hete , hogy szépen elköszöntek tőlem...
Meg is kérdeztem tőle, hogy miért csinálta velem ezt. Erre a válasza annyi volt, hogy az üzleti cégnél nincs barátság majd flegmán elsétált....
nagyon bántónak érzem ezt, nekem eszembe nem jutott volna bántani egy embert akit ráadásul a legjobb haverom.
kedves első !
munkában csak és ez az első ilyen alkalom ami történt.
Üzletben nincs barátság SOHA meg erősebb kutya b_szik.
Pénzről van szó X és Y vagytok nem haverok mert pénz beszél kiscica nyávog.
Mindig legyél résen,teperés,felfele nyalàs lefele taposás ezek mennek,ez van.
A problema a szavak jelentesevel van nalad is, mint sok millio embernel.
A haver es a barat, az ket kulonbozo fogalom.
Neked ő, nem a barátod volt, mert akkor nem így viselkedett volna. Vagyis, te őt, max, annak hitted, de ő, téged, nem.
Ez normális. A havernak tűnő emberek ellopják a pénzed melodat és a nodet is.
Ne bízz senkiben, ne akarj segíteni senkinek.soha. minél jobb vagy annál szemetebbek lesznek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!