Itt a gyakorikon fizetes temaban mindenkinek olyan jo a fizuja, mindenki felre tud tenni 30e folotti osszeget, a kornyekemen pedig honaprol honapra alig jonnek ki. Hogy van ez?
Ájjá má le, hülyegyerek! :D
"És ez kit érdekel? Kérdezte valaki? "
Icipicit gondolkoznál esetleg? Te írtad le az életed, hogy kivel és mennyiből éltél, mikor a kutya nem kérdezte!
Itt egyedül te hisztizel, mint egy kisgyerek, ha valaki nem ajnároz, hogy milyen ügyes voltál, hogy így megéltél a semmiből. Jóvanakkor, te vagy a világ legmenőbb okoskája, most jó? Gyógyszert ne felejtsd el, mert vannak bajok! :D
Nem, itt te hisztizel újfent :)
"De a nagyképű választ se fogadd el, miszerint van, aki megtanult bánni a pénzzel, és van, aki nem."
Kezdve itt ezzel. Te tényleg ennyire ostoba vagy?
- én nem azt látom az itteni kérdéseknél, hogy "mindenkinek" olyan jó lenne a fizuja
- se a gyk, se a te környezeted nem reprezentatív
- 30e forintot félretenni nem feltétlenül azzal egyenlő, hogy annyira sokat keresne.... én akkor is félreraktam ennyit, mikor 35ezer volt a havi bevételem, most akkor ez már gazdagságnak minősül? :D
Kedves utolsó, megnéznéd esetleg, hogyan kezdődött?
Leírta a történetét, leírtam én is.
Ezután undorító stílusban nekemugrott, hogy kit érdekel, senki nem kérdezett.
Bocsáss meg, ha megvédem magam, és jelzem neki, hogy valami nem OK ott belül...
Kikérem magamnak a szobázást, nem szokás ezt mondani, ha valaki alaptalanul támad valakit, a másik pedig megvédeni kényszerül magát.
Ha már igazságot akarsz osztani, akkor ezt is látni kéne.
Koszonom hogy leirtatok valaszaitokat.
A 66%ost csak arra kerem ertse meg es fogadja el hogy másnak különbözhet a véleménye a sajátjától, attól még van igazsag abban amit ö (66%os) ír, ill. abban is van igazsag amit a 62%os ír , csupán más életkorulmenyek és más nézõpontok adottak.
Ha van vkinek a kerdeshez tovabbi hozzászolâsa, nyugodtan osszatok meg.
Elmondom az en tortenetem:
Foiskolan tanultam3 evig. Kozben dolgoztam es gyakorlatoztam is suli mellett.
Miutan befejeztem kimentem kulfoldre 5evet dolgoztam,mert a szakmamba max120-150e kaptam volna.
Hazajottem 5ev utan. A megspórolt penzel szerettem volna egy gyorsettermet nyitni.
De hazakoltozesem utan 7nappal balesetem volt házfelújításkor, ami miatt2x kellett megműtsenek + 1evig dolgozni se tudtam, (mankoval jartam)
Majd vettem egy kocsit (elõtte a ferjemnek vettunk kozosen eggyet, de most nekem is kellett egy a munka miatt) majd elkezdett sok baj lenni a fogaimmal , amit folyamatosan rosszul kezeltek , hiaba magan orvosokhoz jartam,(Debrecenbe)-ezert egy másik megyében tobb 100km.-t tettem meg hogy rendbehozzak és mindezzel az osszes spórolt penzem elment amit kulfoldon is felretettem.
Most a fizum 130e netto, és a fogaszati koltsegek miatt most nullazódtam le.
Ezert tettem fel a kerdest, mert igazibol en is tudtam felretenni ,sot mindig volt felretett penzem, ill.mindig en voltam a "kolcsonado" most viszont ennyire minden megvaltozott.
Sa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!